MIN HELG SOM GICK!


TAVLORNA


GIRLS NIGHT

I lördags kom Erica, Jossan och Kristina hit på lite middag och tjöt! Jag bjöd på fläskfile, potatissallad och sallad! Till efterrätt blev det nogger glass med jordgubbar - super gott! Jag och Kristina bestämde oss för att joina våra pojkar som var ute på Avenyn men kvällen blev inte så super lång för mig och Peter då jag blev fruktansvärt illamående och mitt tillstånd har fortsatt hela dagen idag med... well well! Puss

Bästa morgonen på länge! Kl är 7, havet är...

img_3665 (MMS)

Bästa morgonen på länge! Kl är 7, havet är underbart och jag myser med min älskling!


Njuter hemma i Onsala!

img_0838 (MMS)

Njuter hemma i Onsala!


Over and out!

img_7076 (MMS)

Over and out!


SISTA DAGEN PÅ JOBBET

Idag är sista dagen på jobbet och på måndag börjar jag på Scorett! Tänkte gå lite tidigare idag men vet i fasen om det hinns med :) Känns både bra och konstigt att jag ska sluta - kommer ju sakna alla.. Men fasen va kul det ska bli på måndag!!

Fint kommer det bli!

img_1226 (MMS)

Fint kommer det bli!


NÅGOT FÖR MIG SOM ÄR I REKLAM BRANSCHEN?

Och självklart till er andra också :)

POSTERS

Knåpade ihop lite posters nu på kvälls kvisten!
Kanske det härman ska göra på heltid?

SÖNDAG

Hej Hej,
Här sitter jag och pimplar vin!

Dagen har varit riktigt bra! Begav mig först upp till Tjörn där det var dop för Colin och sen blev det mini-golf och middag med Sofie & Oscar + Niklas & Kristina! Riktigt trevligt!
Imon är det bara tre dagar kvar på jobbet sen slutar jag! Tiden går fort asså!
Hej hopp!

Lördagsgodis!

img_3603 (MMS)

Lördagsgodis!


SNART MOT TJÖRN


Cause if you liked it then you should have put a ring on it

... och här är ju då förlovnings ringen!
New York – 18 juni 2011

HILLBILLY FREDAG!


TISDAGSMYS


OCH DÅ VAR DET HELG IGEN

Hej hopp!
Idag är det fredag och det betyder att jag slutar klockan 2 och att jag efter det ska fixa någon form av klädsel till ikväll och hämta våra ringar, yes vi har förlovat oss! Klädsel behövs till ikväll då vi ska ha någon form av USA-middag hemma hos oss med Niklas, Kristina, Hallgren och Carro. När vi köper hus så vill jag ha ett STORT matbord så man typ minst kan sitta 10 personer vid så man slipper trängas 6 personer i vårt lilla kök... Vill ha hem mycket folk när jag blir med hus! Så tråkigt att man i nuläget typ bara får plats med 4 gäster + oss. På lördag kan det bli att jag hänger med Inez medans killarna jobbar hos svärisarna. Funderar på om vi kanske ska dra till Liseberg, får se. Igår fick jag ett mys-sms från Sofie så på söndag em blir det dejt med Sofie och Oscar! Mys! Innan dess blir det dop för min favorit bäbis Colin på Tjörn!
PUSS

RSS 2.0