Promenad vid havet hemma hos mamma o pappa...

img_1788 (MMS)

Promenad vid havet hemma hos mamma o pappa innan idag! Kommer ALDRIG flytta ifrån havet!! Visst är det underbart


ÖVERRASKNING!

Bara för att Victor pratade med vårt Stockholms kontor idag fick vi helt plötsligt sluta 2 timmar tidigare idag! Hur gött är inte det! Dag innan afton – me like! Blir till att sluta 14.15 istället för 16.15 – me like!

TRIPP!

Fick för mig att jag ska åka till IKEA idag efter jobbet – alltid lika roligt! Ska se om det finns något att pimpa balkongen med och sen blir det lite köp till jobbet! Vi ska ha inflyttningsfest med Mexiko tema (eftersom vi jobbar med Old El Paso bl.a.) så det blir till att köpa lite servetter och papperstallrikar! Kul kul kul Älskar ju att shoppa :)

DÄR SER MAN VAD VET MAN – TACK BLOGG.SE


VAD HÄNDE MED VECKAN?

Galet det blir i huvudet när man är ledig på en måndag! Idag är det ju liksom torsdag och det betyder ju att det är fredag imorgon! Jippi!! Efter jobbet drar jag på AW med fin fina flickorna, Anna-Maria, Jossan och Erica. Blir på något uteställe i Linné sen blir det nog till att strosa hem därifrån. Denna veckan har jag gått hem från jobbet båda jobbdagarna och jag verkligen älskar det även om det tar emot ibland... Men om man sitter fastlimmad framför en dator hela dagen MÅSTE man komma ut!

PIMPA BALKONGEN

Åh vad jag vill ändra på vår balkong! Tycker att grönt är skönt och jag vill ha allt detta!!

ÄCKLIGT SUGEN PÅ THAILAND

Herreguuuuud va jag och Peter blev sugna på Thailand igår efter att vi tittat på det där plastikprogrammet på TV! Inte för att vi ska operera oss utan för att vi älskar att resa och vi älskar Thailand! Såg en annons i Metro i morse om att man kunde åka till ett 5-stjärnigt hotell i 2 veckor för 20.696kr för 2 personer! Känns super bra och jag vill jag vill jag vill! Killarna på jobbet tyckte att jag kanske först ska fokusera på vår USA resa som faktisk bara är om 5 veckor innan jag börja tänka på nästa resa :p I kväll ska jag övertala Peter!
Hotellet som erbjudandet gäller på:

SÅ DÄR DAGEN EFTER FEST – PÅSKDAGEN!


KUCKELIMUCK


VILKEN UNDERBAR PÅSK!

Vädret kunde ju inte varit bättre och myset med familjerna och vänner slår allt!

G L A D P Å S K !


Hänger hos Ludvig och tittar på havet och ...

img_6534 (MMS)

Hänger hos Ludvig och tittar på havet och Stena båten! Blev visst utgång ikväll!


Myste med denna gosingen idag!

img_0225 (MMS)

Myste med denna gosingen idag!


"HÖRDE OM RÅNET, ALLT BRA?"

Peter fick ett sms igår av Hallgren som vi såg i morse – "Hörde om rånet, allt bra?". Jag och Peter tittade på varandra nyvakna 5.30 och fattade inget men oj oj oj va saker vi hade missat i vårt kvarter!

Måste ju vara fint här hemma nu när det är...

img_7059 (MMS)

Måste ju vara fint här hemma nu när det är påsk!


Tack min bästaste bäste bordsgranne Niclas!

img_9267 (MMS)

... och så Norma så klart!


PÅ TAL OM TRÄSKOR


Swedish Hasbeens for H&M


VÄGGEN

Fick ju som sagt ett ryck innan idag så jag passade på att byta ut lite saker i våra ramar som pryder hela väggen i vardagsrummet! Älskar min handduk, mina tändsticksaskar och mina underlägg – man måste ju inte bara rama in affischer!

HUNNIT MED MYCKET IDAG!

Oj oj vilken eld jag fick i rumpan! Efter jobbet drog vi till systemet för att handla inför helgen! Sen var det dags att tvätta och medan tvätten var i maskinen diskade jag och städade! Plockade fram lite ljuslyktor och pyntade med kycklingar! Sen var det dags att laga mat och efter det fick jag ett ryck som ni snart får se!

VAD HÄNDE MED SHOPPINGSTOPPET?

Men jag kunde ju självklart inte låta bli när Lindex släppte denna skönhet idag! Endast 299kr och med 30% rabatt blev det superpris!

VI VILLE INTE VARA INNE...

När Peter hämtade upp mig efter jobbet var vi verkligen inte sugna på att vara inne när det var så otroligt fint väder ute! Så vi svängde in på Hemköp och köpte varsin sallad och traskade ner till Rödsten! Så mysigt! Det kommer vi göra många veckodagar framöver! Hoppas bara att vädret håller i sig!

MIN GOSEKATT SELMA


IDAG ÄR DET EN LEDIG FREDAG

Idag har jag faktiskt varit ledig! Har pillat lite hemma, handlat, ätit räkor och varit på hemligt uppdrag! I morgon ska vi + familj åka ner till Varberg för att titta in två olika sommarstugor! In i dimman!

Sommarkänsla mitt i våren!

img_0841 (MMS)

Sommarkänsla mitt i våren!


Lite jobb som man gjort då'rå!

img_1053 (MMS)

Lite jobb som man gjort då'rå!


I MINA GYLLENE BÅGAR

Nya brillorna är på! Nu väntar en jobbdag med Häagen-Dazs, Old El Paso och Paramount!

...


PÅSKPYNT!

Otroligt dåliga bilder med mobilen :) Men såhär ser det iaf ut hemma! Lite påskpynt får man ju allt ha!

TITTAR IN FÖR ATT SÄGA...


I MIN LILLA LÅDA

Ni vet ju sen tidigare att jag gillar att ha citroner, lime och lökar i min balkonglåda! Denna gången fick det bli citroner eftersom påsken är på ingång och lite gult måste man ju ha här hemma! Plantagen hade erbjudanden på penséer så jag fick 10 stycken för 25 kronor och citronerna kostade 10 kronor så hela lådan gick på 35 kronor!

NÄR VI VAR PÅ SPA!


KLICK KLICK.

H&M började ju sin rea igår och jag var inte långsam på att beställa! Nu får det nog bli shoppingstopp (om jag klarar av det) tills vi åker till USA...

Onsdagslyx!

img_1721 (MMS)

Färska blommor, räkor, cider, räksallad och lite godis! Vad gör man inte när Peter är på kurs :)


UPPLEVELSE

Har precis bokat en härlig överraskning till Peter som han ska få som 5-års present av mig men vi kommer att göra det när vi är i USA, närmare bestämt i Grand Canyon! Woho han kommer bli så glad! Ni får reda på mer när han har fått det men vi har aldrig gjort detta och det kommer bli ett minne för livet :)

STORA HÄNDELSER I SOMMAR

Känns som att det är mycket stort som händer i sommar vilket är väldigt kul! I juni åker vi till USA och är borta i 20 dagar och när vi kommer hem är det midsommar! Helgen efter det är det dop för lille Colin och den 22 juli har jag och Peter 5 årsdag! Under sommaren blir det också möhippa för Kristina och sen ett bröllop i september! Nu märker man att man börjar bli vuxen när både dop- och bröllopsinbjudningar står i agendan!

Blir man kär eller blir man kär?

img_4851 (MMS)

Blir man kär eller blir man kär?


HEJ DET ÄR JAG SOM ÄR ELIN OCH SKA VARA DIN HANDLEDARE

Jag vet inte vad jag har gett mig in på men jag tog på mig att vara handledare åt vår praktikant som börjar idag och ska vara här i 10 veckor... Kommer säkert bli skit bra en det är alltid påfrestande att ha någon annan att tänka på hela tiden :) Hon kommer från min utbildning och går första året så jag vet ju vad hon kan och inte! Har satt lite press på henne genom att säga att "Nu måste du leva upp till din handledare för du vet väll att jag fick jobb på min första och min andra praktikplats". Mohahaha elaka Elin ;) Nä det kommer gå skit bra hela grejen, bara man hjälps åt! Hon hade tydligen önskat att få mig så nu jävlar ;)

Glada miner när man är på spa! Vi relaxar ...

img_1018 (MMS)

Glada miner när man är på spa! Vi relaxar på spat sedan 7.30! Om en stund blir det frukost sen Strömstad! I love it!


Alltid lika skönt att hålla saker i handen...

img_6927 (MMS)

Alltid lika skönt att hålla saker i handen som man jobbat med!


LÄNGTAR TILL KLOCKAN 14.00

Åh vad jag vill att dagen ska gå fortare! Idag ska ju jag och Peter äntligen åka på spa! Så idag blir det bad, bastu och relax och imon efter frukost och mys åker vi upp mot Strömstad och shoppar i det stora centrat Nordby som jag en gång i tiden var med och öppnade! Lördag kväll spenderas hemma hos Jossan!

RSS 2.0