Lunch fynd!

Gick ut på lunchen för att köpa mat men kom tillbaka med både mat och ett par skor... hm... stackars Peter som lever med mig... men det var faktiskt ett fynd... 240,- istället för 800,- och det är dessutom Vagabond och helt i skinn! Snyggt med nitarna och den öppna tån! Inköpta på Nilson.

tick tack

Hittade denna urtjusiga klocka på Ellos och jag bara vill ha den! Ge mig!

Som ett barn på julafton

Igår när jag stod och bakade i köket kom Peter hem och ropar titta vad jag har köpt! In kommer han och Hallgren med en TV! Peter riktigt lyste upp och han var verkligen som ett barn på julafton! Han skulle fort upp med den och testa filmer och visst var den fin! Har dessutom amberlight vilket betyder att det sitter typ en ljusslinga runt TV som ändrar färg efter färgen som visas på skärmen. Alltså är det en gul gubbe så blir det ett gult sken på väggen! Fräsig va! Så nu står det alltså en sprillans ny TV istället för tjockisen som vi fått ärva! Han är för söt min man!

Lyx i vardagen!


Midsommar!


Börjar bakifrån i kameran!

Kollade igenom min kamera idag och insåg att jag inte har lagt upp 1 1/2 vecka gamla händelser så det var ju på tiden nu! här är v hemma hos mamma och pappa och grillar och har det allmänt trevligt!

Eftertraktad


24 juni

Nu är det bara en dag kvar till bästa högtiden på hela året om ni frågar mig – Midsommar!
Idag blir det jobb till 3 snåret och sen skall jag och P bege oss ner till Onsala för att mysa med gosekatten Selma och kanske plocka lite blommor inför morgondagen! Får väll handla lite mat med som vi ska äta imon. Vad ska ni ha med er tjejer?
puss & kram

Go Ebba!

Fick precis reda på att min gamla arbetskamrat Ebba kom med i EM truppen för friidrottare! Hon kommer att hoppa höjdhopp tillsammans med Emma Green! Duktiga Ebba var också med i VM i Peking! Nu är man allt solt!

Countdown

Gud va jag räknar ner till midsommar! Vill ha fredag nuuu!
Imon jobbar jag iof bara till 3 så det ska bli skönt!
Längtar efter att få komma hem till mina barndomsgator där man har sprungit med dockvagnar, åkt skateboard och lärt sig cykla :) Partyt börjar redan vid 12 på fredag så det blir en riktigt heldag! Vi blir +30 pers så det ska bli spännande och se hur alla ska få plats :) Ska köpa midsommarkrans på torget och plocka blommor med Matilda! HUJEDAMEJ VA JAG LÄNGTAR!

Odd Molly REA

Woho när man är sjuk (som jag är idag) måste man unna sig saker och därför klickade jag mig in på Country Dreams hemsida där de just nu har 20-50% rabatt på nästan allt i butiken! Jag har tidigare beställt Odd Molly kläder här innan och nu hittade jag en klänning som jag tittat jätte länge på! 1196,- istället för 1599,-
Frågade om jag hinner få den innan fredag och de svarade med en gång att paketet skickas imon och levereras på torsdag = Midsommarklänningen!

Vers

När jag tog examen höll vår älskade lärare Inger en vers för varje person i klassen och nu har vi äntligen fått dessa till oss, här kommer min:

Elin

Du står redan på god fot med branschen

Nilson Group gav dig första chansen

Pitchen vunnen, nu tar karriären fart

Och att du ska bli chef, det är ju redan klart.

 

 


Okej mina kommande brudtärnor här fick ni något att bita i!


Solsidan


1-22

Snodd från Sofie!

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Nope
2. Har du sett din bästa vän gråta? Ja
3. Vad åt du senast? Flygande Jacob
4. Har du fått någon komplimang idag? Nej
5. Har du varit med i en rättegång? Nej
6. Är du polare med grannarna? HATAR grannkärringen!
7. Vilka länder har du bott i? La Suede
8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? I söndags från IKEA Bäckebol 
9. Har du haft en stalker? Kanske en hemlig
10. Minns du dina/din musiklärares namn? Maria Blåbär, AC/DC-Uffe (Äckel päckel piron paron), DJ Frog (haha Sofie), Anna-Lena Brunzell
11. Hur bra är din syn? Måste ha glasögon när jag sitter vid datorn – för jäkla suddigt annars
12. Var är dina syskon just nu? I Johanneberg
13. Vad var den senaste drömmen som du minns? Jag & Peter gifte oss men jag fick aldrig säga ja innan vi redan var gifta.
14. Vem ringde dig senast? Erica
15. Vilken tid gick du upp imorse? 06:10
16. Vad ska du göra i helgen? Grillparty hemma i Onsala & njuta av vädret
17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "Hej! Kom precis till Malmö från Bulgarien! Ja visst köp dem om du fortfarande har möjlighet! Puss söt"
18. Vem är den senaste kändisen du tog på? Marit Bergman när jag gick i 9:an
19. Vad finns i din bakficka? Använder aldrig mina bakfickor
20. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Sov
21. Vad är det första du gör på morgonen? Kissar
22. Vad ska du göra efter det här? Pussa Peter!

Att gömma ett budskap

imudesign.org kan man hitta mycket roliga saker! Bl.a. detta underbara kakel som är manuset från filmen Pulp Fiction! Briljant!

Sticker i hjärtat

Fick ett jobbigt samtal innan från en nära vän, hon och hennes kille hade gjort slut. Fy va det sticker i hjärtat när ens vänner är ledsna... Vill bara krama om dig!

Saker-jag-behöver-beställning


Nerbajsad

Idag hade Majornas fåglar haft en välkomstceremoni för min bil genom att bajsa ner hela den...

1 år

Idag har min äldsta barndomsvän Matilda och hennes kille Michael varit tillsammans 1 år! HERRE MIN SKAPARE VA TIDEN GÅR FORT! Jag och Peter har 4 år den 22 juli!
Jag (Olinda läpparna) och Matilda!

Ny destination

Vi tidigare en resa till Side i Turkiet men vi ångrade oss och valde Marmaris som också ligger i Turkland. Jag har vait där innan men det var många år sedan så det ska bli kul att åka dit igen! Sparade dessutom 2000,- på det!
Jag får verkligen rysningar när jag ser hur skönt vi kommer att ha det!

FF

På fredag tänkte jag och Peter ha lite grillparty hos mammsen och pappsen eftersom de drar till Italien på torsdag! FF helt enkelt ;) Hoppas bara inte att folk är för uppbokade eftersom vi bestämde detta igår...

Hallen

Hallen har alltid varit rörig här hemma, skor ställs rätt innanför dörren och det ser helt enkelt fult ut. Idag åkte jag till IKEA för att hitta en skohylla men där fanns ingen i rätt storlek så jag gick till sängbords avdelningen och hittade denna för 299,- Perfekt tänkte jag och köpte den och visst passar den in bra! Gillar att det blev vit och stilrent. Skönt att man inte ser skorna och att vi slapp köpa en hylla! Nu kan vi lägga nycklar m,m. i de nya lådorna som också är från IKEA! Me like!

Dagens låttext!


Antagen – jobbigt läge..

Börja plugga igen eller inte...?

Minnen och gamla vänner!

Pratade med min gamla vän Johan på Facebook och vi kom fram till att vi skulle ha en liten reunion sommarfest i juli! Ska bli så himla ballt! Hoppas folk nappar och hakar på! Längtar!

Fy fan

Är äntligen hemma själv (för en gångs skull) och har längtat efter att bara vräka i mig godsaker, men lilla Elin har ju självklart valt att börja med diet den här veckan så nu blir det inget med det. Jävla skit...

Turkiet i sommar!

Nu har vi reserverat en resa som kommer att gå till Side i sommar! Vi har hela tiden tänkt och sagt att vi ska ta en sista minuten men det slutade med att vi bara får 1 vecka gemensam semester i sommar så då fick vi helt enkelt boka/reservera för säkerhetsskull! Här är hotellet! Skönt att reservera om man hittar något ännu bättre!

40 min. vardagsmotion

Idag cyklade jag för första gången till jobbet! Är riktigt nöjd med mig själv! Gick bara på 20 minuter alltså lika lång tid som det tar med spårvagnen! 5,8 km är ju inte så pjåkigt!

Ryck!

I förrgår fick jag ryck och tvättade kläder, dammsög och gjorde i ordning i hallgarderoben! Den såg ut som fan rent ut sagt men nu är den fasimej fin! Ställde undan mina stövlar och putsade dom så de är fina till nästa år, skinn stövlar kan ju torka om man inte sköter dem... Vill ju inte ha sprickor i dem till hösten när jag skall använda dem igen! Tog fram mitt förråd av Ecco produkter och gjorde alla fyra paren skinande rena! När jag städade garderoben kom jag FÖR FÖRSTA GÅNGEN på att jag har väldigt mycket skor! De som ni ser på bilden + 1/3 del är min garderob av skor! En kvinna måste faktiskt ha många skor så det så! Kom fram till att jag har många skor som är färgglada, mina sandaler har många remmar och sneakers är tydligen något man kan se mig ofta i!

Husmor


Häng vi Hängesten

Två gånger den här veckan har jag och Peter + vänner åkt ut till havet och grillat!
Dagarna blir verkligen längre när man kan njuta av kvällarna också!
Älskar verkligen havet och kommer ALDRIG flytta ifrån det!

Fiffiigt

Hitta dem här!

I LOVE SHOES, BAGS & BOYS

Har kommit in i en period där jag verkligen ÄLSKAR högklackat och vill använda det varje dag! Dock gör jag inte det men denna veckan har det iaf varit 2 dagar med high-heels! Är på jakt efter sköna höga skor som man kan ha till vardags! Hittade ett urval och klippte ihop lite som jag kanske hade kunnat tänka mig, favoriterna är nog de blommiga!

Då kan man titulera sig Grafisk Formgivare!

Fatta att man äntligen är färdig! Har redan gått 3 år sen jag började (vilket jag inte alls kan tro med tanke på att jag fick jobb mitt upp i allt ihop), och nu har jag en titel!
Igår samlades vi först hos Rickard i Majorna (turen i buren att man hade nära, bara tå hållplatser) på hans utegård bland champagne, jordgubbar och en strålande sol. Vid 1 skulle vi befinna oss vid Palace för att äntligen få vår efterlängtade examen! Tal hölls, betyg delades ut och tårarna var inte långt borta när vi fina lärare Inger hade gjort ett rim om var och en i klassen. Tyvärr kommer jag inte ihåg så mycket av vad hon sa men hon nämnde att jag redan hade en fot inne i arbetslivet och att jag redan hade börjat min karriär. Allt var så fint hon sa om alla och hon gjorde ALLT utantill! Tänk er att komma ihåg 24 olika rim i huvudet! HELT FANTASTISKT! En annan rolig grej var att jag fick ett stipendie på ett halvårsprenumeration på Cap&Design som är sååå jäkla bra! Skall försöka få tag på lite mer bilder från dagen men här kommer några!

RSS 2.0