GLAD NYHET!


IDAG ÄR DET MASSAGE

Äntligen

Vi 2


LJUSLYKTOR

Igår fyndade jag fin fina ljuslyktor och idag var jag "tvungen" att köpa mer! Dessa iittala-kopior kostar endast 19,50 kr hos Albrekts Guld! Fynd! Köpte röda, orangea och rosa! Ringde mamma som även hon blev i extas och ville ha alla färger :) När jag kom hem passade jag på att samla ihop mina ljuslyktor som jag inte använder och samlade dem i en låda!
De blå/turkos/grå är iittala och den mörk rosa är från Åhléns!

AFTER WORK

Nu blir det after work med jobbet och Paramount på Qué pasa!
Kulish!

HEJA DAVID!


GLASSLEVERANS TILL JOBBET


KAMERA

Jag och Peter åker till USA nästa sommar och jag vill verkligen ha en bra kamera tills dess! Har hittat den här som har fått topp betyg så det kan nog luta mot en sådan! Drar ju iväg en del pengar men man får tänka att man kommer att ha den i flera år! 6000,- för kameran och ungefär 30.000,- för resan = Jag vill ha mer lön!

HUSMOR

Igår var jag allt en riktig husmor – Stor städade hela lägenheten själv, kokte kräm på farfars äpplen, bakade bärpaj, bytte lakan, tvättade mattor, frostade av frysen, torkade av väggarna i badrummet och tillsist bjöd jag över Hallgren och Carro på en söndagsmiddag som jag hade lagat! Ska det va så ska det va ordentligt :)

LÖRDAG

Idag vaknade jag bakis efter att ha druckit tydligen för mycket igår.. Hmmm blev det så mycket? Well well... Ikväll bär det av till Kungsbacka för att fira Robin som fyllde 22 i veckan!
Köpte dessa fina rosor idag, blev en himla fin kombination tycker jag! Att köpa blommor är något man borde göra varje vecka för det blir verkligen så fint hemma!

SITTER PÅ JOBBET & VÄNTAR PÅ ETT MAIL FRÅN ADAM I LONDON

När det mailet kommer får jag gå hem så jag tycker han kan maila nu... Luften har verkligen gått ur mig och jag är rent ut sagt svin trött! I kväll blir det räkor och mys hemma!

TELEFONEN RINGDE

Har haft en grej på G som tyvärr inte blev av men det hade jag på något sätt räknat med! Men personen som ringde gjorde mig i vilket fall väldigt glad! Han sa att jag var en fantastisk person som hade ett jäkla engagemang! Dessutom var jag den bästa person han hade mött! Så även om allt inte riktigt går som man hoppas på kan det alltid generera till något fanatiskt! Jag gillar att peppa upp mig själv (om man nu kan säga så) och han hjälpte verkligen till!

...OCH DÅ VAR JULGARDINERNA KÖPTA...

Har aldrig handlat på Jotex innan men hittade dessa fina som jag var tvungen att beställa. Hittade en rabattkod också så jag fick 50% rabatt! Tjoho!

SÅ HÄR MYSIGT KAN MAN HA DET MED GRANNENS KATT!

En riktigt skön lirare den där Mr Tibbs!

FRUKOST BIO!

Idag är det onsdag och det innebär frukost bio på Bergakungen!
Dinner for Schmucks står på schemat kl. 8.30 och det ska bli så skönt att komma iväg en stund från jobbet :)

I kväll blir det träning igen! Heja oss!

ATT UNNA SIG

Att unna sig saker tror jag att vi alla gör alldeles för lite! Idag bokade jag in 2 behandlingar: Helkropps massage och enerkikick med massage och djuprengöring. Gilda skolan har ju skjut bra priser och så tycker jag det är kul när det är elever man går till! 300,- för en helkropps massage och 370,- för energikicken :D En tid 28/9 och en tid 19/11! LYX!

DET ÄR JU BARA SÅ SKÖNT EFTERÅT

Att träna är något jag har underskattat nu i cirka 4 månader men gud va skönt det är att svettats som en gris och låta benen vika sig när man går hem! Mer mer mer av detta tack! Dock kom vi igår fram till att vi lagar maten innan vi går till träningen och äter den när vi kommer hem istället för att äta kl. 21... Det bästa med att träna är att man blir helt utpumpad och att man sover som en prinsessa! Hade lätt kunnat somna kl. 21 :) Idag är jag skönt slut i kroppen men har dock fått ont i halsen... PUSS!

VAD HAR HÄNT MED MIG?

Jesus va länge sen det var jag bloggade, fy fy!
Har inte hänt så där super mycket i mitt liv. Hade en underbar fredag med mina fina flickor med bastu, bad och marängschwiss! Blev till och med övernattning så helt plötsligt var man 8 år igen :) Lördagen bestod av att pilla med lite Flash-filer och söndagen bar faktiskt av till Ullared och IKEA :)
Den här veckan sitter jag på helspänn och väntar på ett samtal som jag vill ska vara positivt! Håll tummarna!
Nä annars är det produktionsmöte idag kl. 9 på jobbet och i kväll blir det äntligen träning på F&S. Onsdag är det morgonbio inbokat – Dinner For Schmucks – och under eftermiddagen är det månadsmöte med Paramount. Alltså händer det inte så mycket!
Vill bara att telefonen ska ringa...

FLYTT

Idag efter jobbet ska jag och herr P åka till IKEA och handla soffa m,m. till hans bror Johan som flyttar idag! Ska bli så kul och jag tycker att det är underbart att Johan äntligen fått något eget :) Kul att shoppa till andra också :)

RSS 2.0