E.

Har på mig min power-ring idag som jag beställt från Nelly! E står för mycket i mitt liv och jag älskar mitt E.
- Elin
- energi
- envis
- engagerad
- pEtEr

Och så en hel del som jag inte kommer på i skrivandets stund!

Puss på er!


Söndags mys.


Tack vänner!

Haft en underbart mysig kväll med fina Sofie och Matilda! Blev tacos, vin och rosa pantern :) sitter på vagnen hem nu. Peter skulle tydligen ut så det blir till att värma upp sängen tills han kommer!


Barnvakt.

Om man har mig som barnvakt får man måla naglarna!


Shoppa. Shoppa. Shoppa.

Blev en riktigt shoppingrunda idag efter jobbet! Tre köp på Gina Tricot som ni ser på bilden. Älskar verkligen allt! Tyckte att Gina tappade ett tag men fy bövelen va jag var sugen på mycket av deras nyinkomna kläder! Bra jobbat Gina! Den svarta klänningen är helt transparent baktill och den blå har en pingvin stjärt baktill, dom där flärparna liksom delar på sig. Fick också med mig en till svart ljusstake som jag redan har från Designtorget, nya kalsonger till Peter och kvällsmat!

Ljust.

Underbart att åka tåg hem när det är ljust ute - har inte hänt på vääldigt länge!


Fotobok.

Är verkligen såå glad att jag har börjat att göra fotoböcker! Blir lika fina varje gång. Beställde en i söndags och fick den idag på posten - snacka om bra service! Vi har samlat på oss fyra böcker nu och snart blir det en femte efter vi har varit i Karibien. Vår senaste bok "Tjugohundra 11" betalade jag inte en krona för!


Jag stör mig på...

... Folk som åker med barn på spårvagnen efter klockan 6 - stanna hemma eller åk inte med skrikande barn när alla andra är trötta efter en lång arbetsdag.
... Pensionärer som har all tid i världen som går till tex Telia kl 12 när alla andra har lunch - stanna hemma eller gå kl 10 när dom öppnar.
... Folk som inte frågar om man behöver hjälp - gäller i alla situationer.
... Dåligt satt typografi - ex. Ellos katalogen.
... Folk som tar upp två säten på tåget och vägrar flytta väskan även om tåget börjar bli fullt - finns en hatthylla och golv för bövelen.
... Folk som gör egna postera och tror att dom är grafiska formgivare - smutsa inte ner mitt yrke tack.

... Men jag är inte bitter :)


Hurtbulle.

Tog tag i träningen idag eftersom jag inte hann träna på hela veckan och det var sååå skönt! Dock blir det ju alltid på lunchen och bara 30 min men desto mer tar man i!


Ingen bra dag.

Usch idag är det verkligen ingen bra dag. Sov på soffan inatt för jag var inte trött och har sammanlagt sovit fem timmar vilket är alldeles för lite. Jag har sjukt ont i min arm och jag känner mig fortfarande helt slut efter förra veckan även om jag bara vilade igår och gick runt i morgonrock hela dagen. Well well måste daska upp mig idag för idag blir det nog ganska intensivt.

Puss.


Det här är jag.

Får ofta kommentarer om mina halsband och att många tycker att dom är väldigt fina och så jag! Jag älskar verkligen halsband som sticker ut och som sagt... de är verkligen så jag! Det stora gula halsbandet är min favorit, vilket gillar du?


Vänner över på middag.

Igår hade vi våra vänner över på middag. Det bjöds på tapas och nougatcheescake som tog år att göra men god blev den. Vi blev två fler än va vi hade tänkt men finns det hjärterum så finns det stjärterum :)

Morgonjobb.

Eftersom jag har haft en fullspäckad vecka har jag inte hunnit med allting riktigt så därför hoppade jag in lite extra nu på morgonen och uppdaterade vår Facebook sida, så nu kan ni se ännu mer som vi fått in till butikerna!

Ps. Skönt att sitta i mys kläder och jobba, inte varje dag man får göra det :)

Morgonjobb hemma framför datorn.

 


Det lönar sig att jobba hårt!

I princip är hela listan färdig och jag är så nöjd med min prestation den här veckan! På måndag har jag bara lite kvar som jag inte kunde göra klart idag och sen skickar vi iväg det - ikväll ska jag fira med räkor!


SHOES.

Det är inte lätt att jobba på ett skoföretag (är ju det andra skoföretaget som jag jobbar på nu) för det är svårt att hålla fingrarna i styr! Nu har vi börjat få in vårens nyheter i butikerna och på webben och det är så mycket fint! Allt har inte kommit inän men en del har och här är ett axplock.

Längtar till helg.

Gud tycker att den här veckan går för långsamt trots att jag har sviiin mycket att göra på jobbet. Denna vecka är inte rolig (jo den är väldigt rolig med tanke på att jag älskar mitt jobb) eftersom att jag hela tiden går runt med magont pga av lite stress och så känner jag mig helt matt för jag pumpar ur mig så mycket energi på jobbet. Men i morgon ska allt vara klart :) ska visa er en dag hur jag jobbar upp en kampanj, från skiss till färdig produkt i butik (om ni vill se).
Men efter veckan kommer helgen och jag och Herr P har redan bestämt oss för att käka frukost på Brogyllen på lördag och gå en sväng på stan. Sen kommer fin fina vänner hem på tapas och spel! Inga husvisningar i helgen tyvärr men det kommer nog mer snart :)
Om ni förresten vill jobba med underbara mig så kan ni söka denna tjänsten!

En lista som alla andra

1. Snusar Du? - Nej.

2. Röker Du? - Röka är äckligt så nej.

3. Gör Du frukosten själv? - Ibland. Oftast brer P en macka till mig när han brer sin.

4. Har Du suttit i rätten? - nope

5. Har Du slagit ner någon? - Nej bara gett Sofie i örfil.

6. Vad är det ondaste Du varit med om? - När en idiot gick på min rygg med fotbollsskor när jag var målvakt.

7. Vad gör Du när Du blöder näsblod? - Tycker det är äckligt och stoppar in en tuss.

8. När grät Du senast? - I helgen när jag såg på Marley and me. Störtlipa lika mycket denna gången.

9. Vem kan Du prata med om ALLT? - Min Peter

10. Har Du solglasögon? - Ja, ett par billiga bruna

11. Vilka länder har Du besökt? USA, Thailand, Kina, Grekland, Spanien, Frankrike, Tyskland, Turkiet, Cypern, Danmark, Norge och så snart Jamaica, Honduras och Mexico.

12. Vad heter Din hårspray som Du använder nu? - Ingen aning men märket är Maria Nila.

13. Vilken färg är det på tröjan Du har på Dig? - Svart

14. Känner Du någon som heter Niklas? - Mitt ex, Peters bästa vän, förra chefen

15. Är Du blyg? - Absolut inte

16. Är Du morgonmänniska eller kvällsmänniska? - Morgonmänniska.

17. Har Du några grå hårstrån? - Bara blond

18. Vart köper du de flesta av Dina kläder? - H&M.

19. Använder Du frisörschampo och frisörbalsam? - Eftersom min mamma är frisör har jag alltid gjort det men har för tillfället tagit en avstickare.

20. Hur mycket pengar har Du i plånboken just nu? – 7 kronor


On the road again

Då var det återigen morgon och jag sitter på tåget mot jobbet! Finns inte så mycket att göra här och jag sitter alltid i den tysta avdelningen för att slippa allt tjöt på morgonen. Jag brukar alltid kolla internet och sen läser jag en bok! Idag hann jag inom Apoteket och fick köpt mig nya lipsyl lever på dessa i vintertid... Idag blir det mycket jobb på schemat (såg att mitt förra inlägg har försvunnit) och det kan nog kanske bli lite övertid.

Puss & Kram


Roses.

Fick dessa underbara rosor förra veckan av den bästa som grattis till mitt fasta jobb! Doftar så gott i lägenheten och blommor gör mig verkligen glad!


Att leta efter det rätta huset

Älskar verkligen att sitta på Hemnet och drömma mig bort och det har blivit mer och mer på sistone eftersom vi letar efter ett nytt boende. I helgen har vi som sagt bokat in oss på tre visningar och den första var idag i Kungsbacka. Vi visste innan vi åkte dit att huset var för dyrt och det var nog därför jag inte riktigt föll för det även om det var ett fantastiskt hus! Var sjukt mycket folk p visningen och jag kan tänka mig att det går upp ca 500 000 kr vilket är vääldigt mycket.

Den första bilden visar huset vi tittade på idag. Hade tre trappor ner till vardagsrummet och det var verkligen underbart. Andra bilden är det huset som vi ska titta på imon i Onsala som jag verkligen gillar!


Lite orolig...

Man blir ju lite lätt orolig när man ser detta på Aftonbladet idag med tanke på att vi snart ska iväg på kryssning. Men som tur var som pappas sa så ökar alltid säkerheten när sånna här saker händer och som tur var så hade pappas jobb inga på båten. Sicken mardröm.

Efter jobbet

Blev bjuden på underbar middag, drinkar och efterrätt hos vännerna - kan det bli en fylla på detta?


Dagens kick

Vi kickar igång denna underbara fredag (den trettonde) med en låt som får mig att vilja dansa och bara släppa loss!

Fast.

Idag är dagen då jag jobbat sex månader på Scorett. Idag är dagen då jag får fast jobb igen och det känns så jävla gött rent ut sagt! När man säger upp sig från ett fast jobb och går till en provanställning vet man ju aldrig vad som kan hända. Jag kunde lika väl ha fått sluta idag men så är inte fallet! Det bästa med att bli fast är att nu (igen) kan vi börja planera vårt liv ihop på allvar. I måndags ansökte vi om lånelöfte hos två banker och på måndag ska vi till en tredje. På lördag ska vi på en husvisning i Kungsbacka (Varla) och på söndag är det en i Onsala (Presse/Vickan) och en i Billdal. Nu börjar man allt bli vuxen! Känner att jag inte riktigt hänger med men det gör jag ändå :) om en månad åker vi till Karibien och om 6 veckor fyller jag 24!


Bästa jobbannonsen ever!


Lördag i Majorna


Vardags syssla som jag hatar...

Om det är något jag hatar så är det att diska, även om det typ bara går på 10 minuter. Jag försöker alltid smita och jag har en alldeles för snäll kille. Något som gör det lite roligare är att lyssna på radio, ha en färgglad diskborste och ett snyggt porslin :) älskar vårt Mateus porslin och våra Filippa K muggar!


Man hade kunnat tro att det är fredag!

Härlig känsla när man åker till jobbet idag! Det är "fredag", vi slutar 16.00 istället för 17.00, jag ska träna på lunchen (3ggr den här veckan - så nöjd), vi ska på bio ikväll med vänner och sen ska vi ut och äta! Imorgon är vi lediga och då kommer Kattis och Colin hem till oss - mys!

Idag hoppas jag också att mötet vi skulle haft igår på jobbet blir av. Ska planera nästa stora tryck och det är så roligt. Jag har gjort om lite utseendet på två varumärken än så länge och ska nog försöka mig på ett tredje :) wish me luck!


Min favoritlåda på jobbet!

Plexilådan :) vill bara vira dem runt kroppen :)


Dagens.

Kör på långklänning i stormen idag, kommer från MQ! Tillsammans med mina svarta MC-boots från jobbet och nyckeln till Peters hjärta som jag håller nära hjärtat!


Låt mig presentera Acapulco by Åhléns

Äntligen kom den till butik och äntligen har vi den här hemma! I Onsala har vi en äkta stol men denna var mer i min prisklass plus att jag fick den för mitt presentkort som jag fick när jag slutade på Norma. 999:- fick vi ge för den.


Ny design

Detta får duga sålänge. Stör mig dock sjukt mycket på rubrik fonten men det får jag ta imon..
Puss.

Sugen på vår

Längtar till våren och hoppas verklien att det inte kommer någon snö!
Klickade hem detta idag och två par shorts till resan.
Kommer mycket blockfärger i år så det gäller ju att haka på när man gillar trenden!

Today I'm wearing gold

img_9985 (MMS)

Today I'm wearing gold


Happy New Year!

Tänk att 2011 redan är slut... Har verkligen hänt mycket det här året:

- Fick fast jobb på Norma.
- Fick ett underbart samtal från min nuvarande arbetsplats.
- Sa upp mig från Norma.
- Åkte på en 21-dagars semester till USA.
- Vi förlovade oss.
- Började jobba på mitt nuvarande jobb.
- Peter började på sitt nya jobb.
- Vi fick parkeringsplats (väldigt värt att nämnas).
- Vi bokade en till resa, denna gången till Karibien.
- Jag fick fast jobb på min nuvarande arbetsplats (börjar dock gälla 120111).
Ska bli väldigt spännande att se vad som händer 2012. Näst på tur står vår resa och sen fyller jag hela 6 år (skottårsbarn). Förhoppningsvis köper vi vårt drömboende och vi klättrar på vår karriärsstege. Dock blir det inget bröllop nästa år för er som undrar :) Det får allt vänta!
Nog snackat. Här kommer ett bildregn över vår nyår som vi först firade hemma hos oss med Carro och Rikard. Drog vidare vid 10 tiden till Alex i Sävedalen där vi skålade in det nya året.

RSS 2.0