APROPÅ TIDIGARE INLÄGG

2006
2010
HEJA MIG!

ATT TAPPA ANDAN!

Idag när jag och Emma på jobbet kollade in Odd Molly kläder på nätet höll jag på att svimma när jag såg denna underbara Lovely Knit koftan! Tappade nästan andan och hjärtat slutade slå! (Nej jag överdriver inte). Har en tidigare variant i rosa och har sett en turkos för något år sen och även då föll jag för den. Självklart var jag tvungen att klicka hem den så nu är den snart min! Ville passa på innan den tar slut för man vet ju aldrig!
Dyr som oxfilé men fin som bara den!

FREDAG = PARTY

I kväll blir det 5-kamp med tjejerna (Anna-Maria, Erica och Jossan) på Liseberg. Är ju NRJ In The Park där i kväll med så helt plötsligt blev man 14 år igen :) Efter att jag (hoppas hoppas) vunnit 5-kampen drar vi nog vidare till incontro och kanske Avenyn. Här ska det festas! Ska bli så kul att träffa dem! Saknar dem för mycket!

TANKAR

Tittade på det här gamla kortet från studenten 2006 och insåg hur gammal man har blivit även om jag bara är 22 år. Vart har tiden tagit vägen. Det är 4 år sen jag tog studenten och så mycket har hänt! 
2 är färdigutbildad, 3 har bott i Australien, en är mamma, en ska bli lärare och en är död...
Vilket öde man går tillmötes! Jag har alltid trott att jag skall hålla på med något som är kreativt och skapande men har det gått för fort? Har jag levt mina "ungdoms år" fullt ut? Samtidigt vill jag bli vuxen så fort som möjligt! Jag hade kunnat tänka mig att ta ett sabbatsår nu men man vill ju inte direkt säga upp sig när det är så svårt att få jobb. Dessutom har jag ingen fast tjänst så tjänstledigt är det ju inte att tala om. Well well man får leva ut sitt liv på helgerna och resa när man är pensionär!
Tänk vad tiden går!

OH MY... VA SNYGGT!


SHOPPING MEN INGEN UTGÅNG

Igår blev det allt lite lite shopping på Monki men tyvärr ingen utgång för min del. Var så JÄVLA mycket folk i kön så jag bangade och drog hem. Så kul är jag! Här är iaf det jag köpte!

MONKI

I kväll ska jag träffa Maria krull och gå på Monki's premiär är deras magasin och dessutom få 20% rabatt på alla höstkläder! Krull jobbar ju där så det ska bli mys! Sen KANSKE det blir Colors. Timbuktu spelar ju i kväll och jag är jäkligt sugen men väldigt schleten så att säga!

Det är ju där det händer och då skall det ju också vara fint

Jag pratar alltså om sovrummet! Beställde hem dessa lakan från H&M för ett tag sen och hämtade ut dem i måndags och de var verkligen underbart fina. Kommer passa perfekt hemma, tvättade dem igår så nu är de klara för användning! Nu är de slutsålda så jag är ypperligt glad att vi fick tag på två stycken!

TIPS PÅ TROSOR

Underbara Lindex har otroligt sköna trosor som jag bara kör på nu! Materialet är så otroligt mjuk och "kallt" som Katarina kallade det så man känner knappt att man har dem på sig. Bara att köpa! Åker inte in i rumpan :)

REPEAT PLEASE


DET BLIR ALDRIG SOM MAN TÄNKT SIG

Självklart jobbade jag över igår och slutade 1 timma senare än planerat men men. Vi fick hoppa mini-golfen för det började regna men istället blev det en mysig måndagskväll med fika och fångarna på fortet hemma hos oss med Carro och Hallgren. Varför bjuder man inte över varandra oftare mitt i vardagen? Var ju underbart att känna att det inte var måndagskväll även om det var det!

MINI-GOLF

Idag hoppas jag verkligen att jag slipper jobba över för Hallgren och Carro har frågat om vi vill mini-golfa efter jobbet och käka glass! Hoppas Hoppas! Ber till Gud att Rickard på Paramount inte ringer haha :)

IDIOT

I lördags efter vi hade plockat 4 kg svamp och begett oss in till stan för att träffa mamma och pappa och efter det skulle köra hem igen upptäckte min bror att någon repat min bil! KUL! Någon har alltså dragit en nyckel i lacken så det blev en repa på si sådär 50-60 cm! Underbart att självrisken ligger på 3000,- och en omlackning inte alls är så dyr! Bara att bita i det sura äpplet och ringa till brorsans gamla klasskamrat Robin (För övrigt Patrik Karlssons bror) och fråga om han kan lacka om den... Men men... Det är ju bara en bil men ändå!
På kvällen kom Niclas och Kristina över och vi hade en mycket trevlig kväll! Söndagen var en väldigt trött dag, var helt slut efter en nästan 48h jobbvecka. Men upp ur sägen var man ju tvungen till så vi åkte och tvättade bilden och dammsög den och sen planterade jag om balkonglådan med krysantemum! Skall piffa lådan men lite rödlök när jag kommer hem tror jag!

ERIK HASSLE SPELAR PÅ STICKY FINGERS 2/10 - GISSA VEM SOM SKA DIT & NI ALLA SKA FÖLJA MED MIG!


DAGENS

Om en liten stund skall jag och Herr P åka och plocka kantareller hos P's gamla arbetskamrat! skall bli mys men jag har så jäkla ont i min kropp (tänk er att ni är en apa för så känner jag mig nu) armarna hänger och dinglar typ :)
Sen blir det en sväng på stan med mamma och pappa! Har 30% rabatt på Lindex så jag hoppas att jag kan hitta mig något fint! Ikväll KANSKE Niclas och Kristina kommer hit på middag så det blir också mys och det blir så!
Puss & Kram skumbanan!

ODD MOLLY

Jag fullkomligt älskar Odd Molly och nu har jag hittat desse fantastiskt fina mössorna som jag verkligen bara måste äga! Är mest förälskad i den turkosa men multi hade inte suttit helt fel heller!


6 TIMMARS ÖVERTID

...på 4 dagar är inte okej...

5 TIMMARS ÖVERTID...

...på 3 dagar är inte okej... undrar hur mycket jag + på idag...

FÖR DET ÄR MIN ÄLSKLINGS FÖDELSEDAG!

Idag 18/8 fyller min älskling 24 år! Skall firas med grekrestaurang med P's familj i majorna. Jag har köpt Robert Gustavsson biljetter till honom så tyvärr vet han ju redan va han får men jag får försöka komma på något mer finurligt! Ge mig gärna tips!

ONT DET GÖR ONT

I måndags när jag kom tillbaka efter min semester började jag åter igen känna av min underbara musarm! Idag är det katastrof och jag har precis handikapp anpassat mitt/mina skrivbord med ergonomiska stöd som förhoppingsvis ska göra det hela lite bättre... Ett tips: Skaffa aldrig mus arm. Inget trevlig.

LÄNGTAR EFTER TJEJERNA

Nu sitter jag här och längtar efter mina flickor, Erica och Jossan hakade också på så det ska bli så mysigt! Funderar på att laga grekiskt och baka kladdkaka!

G Ö T E B O R G S K A L A S E T

Träffade Maria innan på hennes jobb och vi spontan bestämde oss för att käka lite middag hemma hos mig, dricka lite vin och sen dra ner på stan och kolla in kalaset ikväll! Någon som vill joina så är det fritt fram att komma runt 18.30!

MINA NYA ÄLSKLINGAR!

499,- (FYND) hos Din Sko

LÄR KÄNNA MIG!

Du heter?
Elin Anna Margareta

Smeknamn?
Puffen 

Låt som du sörjer till när du är ledsen? 
"Himlen är oskyldigt blå" – Ted Gärdestad. Otroligt vacker låt som spelades på farmors begravning...

Beroende av?
Kärlek. Familj. Vänner.

Vad tror folk om dig? 
Hm... Ingen aning...

Vad får du oftast komplimanger för? 
Att jag är duktig i skolan, hemma och när det gälle rmin framtid. Min pappa är grym på att ge mig pushning!

Hur imponerar man på dig? 
Genom att vara kreativ!

Brukar du skratta för dig själv? 
Oh ja!

Vad står det i ditt senast inkomna sms?
Hjälp!... sitter och försöker lösa omslagskorr men har noll koll :) Om du har tid och vill får du gärna slå en pling. Helena

Var bor du? 
Majorna, Göteborg.

Trivs du där? 
Självklart!

Har du haft sex i dag?
Nope, inte när P går upp 5.40 och jag har semester :)

Hur svarar du i mobilen? 
Hej det är Elin eller Heeeej!

Vem ringde du senast?
Helena på jobbet

Vad sa den du senast pratade med i telefonen?'
Att hon hade problem med omslagen som kom med korr...

Brukar du komma i tid? 
Alltid!

Hur känner du dig nu?
Halv trött. Uttråkad.

Vanligaste färg på dina kläder?
Svart men jag har oftast färgglada detaljer eller mycket färger på samma gång :)


Vad tycker du om fötter? 
Har jobbat i sko affär i 7 månader och då var man ju tvungen att "gilla fötter", men de är inte mysiga!

Vad saknar du? 
Selma

Favoritdryck på morgonen? 
Juice

När brukar du oftast gå och lägga dig? 
22.00

Är du blyg?
Nope

Sysslar du med någon idrott? 
Inte nu längre... Cyklar till jobbet och går för sällan till F&S...

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Absolut

Har du spytt offentligt?
Tyvärr ja...

Vad skulle du göra om du var tjej/kille för en dag?
Runka, ha sex, kissa ståendes :)

Är du nöjd med ditt liv?
Absolut.. Saknas lite saker men annars jo visst.

Är du bortskämd?
Yes!

Vad gör du i morgon?
Har semester och tar dagen som den kommer!

Vad är det finaste du fått? 
Mitt hjärthalsband där det står ELIN PETER på som jag fick av just P när jag fyllde 20 år

En speciell dag du minns?
När jag träffade farmor för sista gången...

Du samlar på?
Väskor, sjalar, stora halsband

När grät du senast? 
Igår när jag tittade på något på TV som inte alls var sorgligt men ändå liksom...

Vad skulle du göra om du vann en miljon? 
Köpa hus!

Vill du gifta dig? 
Absolut! Men inte än!

Vill du ha barn? 
Ja SNART!!! 

Är du musikalisk? 
Jepp

Vad dricker du helst när du är törstig?
Olika

Bor dina föräldrar tillsammans?
Jepp

Har du nån gång gråtit dig till söms?
Oh yes...

Biter du på naglarna?
ALDRIG

BAKA BAKA

Bakade bullar men de blev väldigt stora när de jäste, fick byta från "vanlig" storlek till mina muffinsformar :) Men vad gör det! Blev lite finare och ser mycket aptitligare ut nu när de är så stora och inbjudande :)

Fina helg!


STOR HANDLA, IKEA & BAKA BULLAR

Idag hade jag tänkt att stor handla men det enda jag har fått ner på min lilla lapp är: Dennis Korv (10kr), mjölk, fil... Well well får väll se om det komms på något mer! Hade även tänkt att åka en sväng till IKEA och bara gå och mysa! Väl hemma tror jag faktiskt att det blir bull bak! Är så sugen på att känna lukten och så känns det som hösten redan har kommit tyvärr så det får nog bli det!

FÖRÄNDRA MED LITE PENGAR

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, det finns så mycket fint man kan göra med en liten budget! Jag har varit trött på vårt "kakel" en lång tid nu då jag tycker att det är för rörigt. Har länge funderat på hur jag vill ha det och gick in på Lagerhaus i torsdags och fick tag i två stycken olika kakeldekorer som endast gick på 59,- styck. Jag köpte tre paket och traskade hemåt med mål att förändra i köket under semestern som börjar imorgon. SJÄLVKLART ville jag ha gjort alting redan i förrgår så jag kunde ju inte hålla mig! Den gamla dekoren revs ner, fram kom original kaklet och tillslut de fina nya dekorerna! Blev mycket stilrent nu och jag/vi älskar det! Ändrade även om på hyllorna i köket och även detta blev jag/vi riktigt nöjda med!


SISTA DAGEN INNAN EN TILL VECKAS SEMESTER

Nu är det bara timmar kvar tills jag får ytterligare en veckas semester! Ska bli så skönt! Ikväll bär det av mot Alingsås med fina vänner och det ska bli så himla mysigt! Dock ser det ut som vädret är dåligt men men vi får göra det bästa av saken ändå!
Igår fick jag ett ryck och rev ner all vår kakeldekor som sitter uppe i köket! Har länge funderat på att jag vill ha nytt där för det har varit både rörigt och snuskigt. Har suttit uppe sen vi fick lägenheten och innan dess har jag ingen aning. Tyvärr blev korten väldigt dåliga men jag skall ta nya och visa er på söndag! Länge leve kakeldekoren om man har tråkkakel!

KOSTA OUTLET – VÄRT ETT BESÖK?

För ett tag sen gick jag in och sneglade på Kosta Outlet som ligger just i Kosta och som säljer just Kosta Boda produkter men tydligen också kläder! Är det värt att åka 4h för ett besök nästa vecka? Har ju semester och P är inte hemma... En måndagsutflykt kanske? Är det någon som varit där?

FOTOGRAFERA MERA!

Varje tillfälle som är speciellt tycker jag man ska fotografera! Det kan vara en grillning vid havet, en golfrunda med vännerna eller en weekend utomlands! Har precis beställt 140 bilder från Fuji (som jag aldrig tidigare har använt mig av) och det skulle endast ta några dagar så det ska bli så kul att få dem och få klistra in dem i fotoalbum. Märkte att jag inte beställt bilder från i november förra året när jag och mamma var i Peking! Beställde även en förstoring från min och Peters 4 årsdag som jag tycker är väldigt fin! Gjorde den i svartvit för jag tycker oftast att svartvita förstoringar är finare! En 30x20 förstoring kostade bara 9,- vilket jag tycker va sjukt billigt! Dessutom fickman 100 bilder gratis så hela beställningen med frakt gick endast på 69,-! Fynd!

HELGEN

Till helgen ska vi åka till Niklas landställe i Alingsås och det ska bli så himla mysigt! Vi åker redan efter jobbet på fredag med Niklas och Kristina och på lördag kommer Sofie och Oscar också så det ska bli så himla mysigt!
Blir nog mycket grill, vin och spel! Jag vill också ha ett lantställe som man kan fly till, duscha naken utomhus och helt enkelt bara softa! Får väll se om de blir om några år!

INFALL SOM MAN BORDE FÅ OFTARE

Ibland kan P och jag få sånna jäkla infall att vi börjar tokstäda! Igår när P diskade drog jag igång med att röja i städskåpet där vi förvarar all möjlig skit så som dammtrasor, deo m,m. Kom fram till att vi hade 9 disktrasor, 6 diskborstar och 6 deo! Ibland är det bra att röja så man inte köper på sig nytt hela tiden som jag tydligen har gjort i det här fallet! Anledningen till att jag började röja är att vi har köpt ett badrumsskåp och satt under diskhon i badrummet. Tänkte att man kunde få in lite mer grejer där i (+ det som redan stod på golvet och skräpade) istället för att ha det i städskåpet! Skönt att röja och få ryck men vi borde på det oftare!

Turkiet / Marmaris 2010

Hotellet var kaaaast så därför finns det ingen bild på det :)

1:an kom, 2:an kom, 3:an kom, 4:an kom, 5:an kommer så småningom!

Har ju inte berättat hur vi hade det på vår 4-årsdag! Vi satte oss på spårvagnen in till stan och jag visste inte alls vart vi skulle. Hoppade av vid domkyrkan och jag frågade P om vi skulle sova över på mitt jobb men det skulle vi inte :) Gick en liten bit och sen svängde vi av ner mot casinot. Fick en aning om att vi skulle åka båt och när vi väl kom fram till kajen så skulle vi ut på skaldjurskryssning! Jag älskar skaldjur och P hatar det så det var en underbar överraskning! Han är för fin min man! Båtturen tog 4 timmar (vilket var lite väl länge) men det var otroligt mysigt att åka omkring i Göteborgs skärgård!

Jobbar över....

Kul start på "Välkommen tillbaka från semestern"-dagen!
Notera följande: JOBBA ALDRIG MOT L.A.!

ACTION PÅ JOBBET!


RSS 2.0