Hipp Hipp Hurra!

Grattis till mig själv på födelsedagen!

Every love story is beautiful but ours is my favorite!


Söndagskalas.

Då var första kalaset avklarat och jag fick hur mycket fina presenter som helst! Vi skojjade till det och bjöd på hamburgertallrik och läsk :) Till efterrätt blev det mango och passions parfait - min favorit! På onsdag blir jag alltså 24 år (eller 6 år välj själv) och det känns både bra och spännande!

Sunshine.

Underbart att kunna ha solglasögon på sig i februari! +10 i Göteborg idag.


Inte att förglömma!

Min födelsedag närmar ju sig för fasen med stormsteg och på söndag är det mini-kalas för min familj! Har önskat mig två posters från Carolina Palmér och ett stort rostigt S - vi får se va päronen kommer med!


Heja heja heja Ebba!

 


Tre långa.

På onsdagar är det alltid torgdagar i Varberg och då brukar jag passa på att köpa blommor! Igår fick jag tag i tre långa tulpaner med lök för ynka 10:- styck! Dessa slingrade jag i en cylindervas och jag blev väldigt nöjd med resultatet!


En ny tavla.

Knåpade och kopierade en tavla idag och såhär blev den!


Kryssningen i Karibien i bilder!


På hemmaplan.

Då var man åter i Sverige och åter på tåget ner till jobbet. Efter allt för många flygtimmar, turkosa hav, ja-man jamaicaner och goa drinkar är vi nu alltså hemma! Tänkte göra ett inlägg ikväll med lite bilder på hur vi hade det men först några timmars jobb! Vi ses ikväll vänner


Mot Karibien!

Vi syns nästa söndag vänner!


Packa min kappsäck.

Igår började jag ta fram kläder och skor men det är fasen inte lätt alltså! Vi ska ju åka på en kryssning och då tänker jag att man ska va lite finare klädd så hittills har jag bara typ tagit fram finare klänningar och inga vanliga kläder.. Har insett att jag måste skaffa mig ett par shorts så det blir veckans uppdrag! Hur många skor ska jag ha med? Kommer jag köpa några skor där (antagligen)? Well well har ju några få dagar på mig att få ihop min kappsäck!


Tjock katt i liten låda.

Min gosekatt Selma hade fått en låda där hon hade ett hjärtformat fårskinn i - finns det hjärterum så finns det stjärterum!


Detta jäkla väntandet.

Det är inte ofta tåget är sent men idag i kylan var det ju självklart det så nu sitter jag här på stationen i Varberg och väntar och väntar... Ikväll måste jag börja ta fram saker inför resan - närmar sig ofattbart snabbt! Lite svårt dock att ställa om sig från -10 till +28 men det löser vi nog :)


My village.

Har en liten by här hemma med hus-ljus och jag älskar dom! Köpte den med hjärtat på taket idag på GeKås! Fynd må jag säga när den blev min för trettio pix.


Bikini

Om en vecka är vi ombord på kryssningen och jag har letat som en galning efter en ny bikini! Hittade äntligen inte en utan två som jag verkligen gillar! Trosorna gillade jag inte alls så jag kommer köra på neutrala trosor till! Snart åker vi!!


Stoff & Stil SS12

Blir galet glad när jag ser dessa underbara tyger från Stoff & Stil. Vill se massor av kuddar och gardin kappor nu :)

Liggläge.

Åkte hem tidigare från jobbet idag för jag mådde inge bra alls... Har legat i soffan sen jag kom hem och njuter nu av mina underbara tulpaner och tända ljus!


RSS 2.0