MYS

I kväll blir det mys med Sofie och Matilda! Vi har inte träffats på år och dar så det ska bli så himla kul!
Räker, vin och idol + en massa snack = en lyckad kombination!

KUNDE INTE LÅTA BLI

Kunde inte låta bli att klicka hem dessa fina när jag var inne på H&M's sida! Fint till en nyårsdukning eller när man vill ha en mysig vardagskväll. Älskar stenarna som gör det hela lite lyxigt och avgudar servettringarna!

EN AV MINA FAVORITER


LOVE


Hyperactivitypography.

Hade helt glömt bort denna underbara bok men fick ett tips från söta Malin som tänkte på mig när hon såg att denna fanns att boka här! Malin visade denna bok i sin blogg i våras tror jag och sen dess har jag varit kär! Nu är den i alla fall bokad och jag är en nöjd typografi nörd!


DUNDER & BRAK

"Väcks av att Peter halkar i hallen och det känns som åskan slår ner. In kommer han fnissandes som ett barn på julafton lägger sig i sängen och söker inte upp mig utan mina bröst. Sen börjar han fnissa och sen jag och nu ligger vi här lyckliga i natten! Han är för fin min Peter!"
// Min Facebook-uppdatering 04.00 inatt

KOM & KÖP

På Frölunda Torgs Hemköp säljer de bakpotatis för 1kr styck. Billigt värre!
Köpte 6 stycken.. vet dock inte vad jag ska göra med dem men billigt var det.
De säljer 3 gurkor för 10 kr också!

NU ÄR DET FREDAG IGEN

Ikväll är jag ensam hemma medan Peter är iväg på skojsigheter med jobbet! Får helt enkelt bli en shoppingtur till Frölunda Torg efter jobbet och sen hem och diska och städa för det ser för jävligt ut!
Imon kanske kanske det blir en utflykt! Vi funderar på Strömstad men vi får se vart vi hamnar! Mor och Far åker till Thailand imon så jag får hem och gosa med Selma också så hon får lite kärlek!

AKUT SJUK

Okej det där var väl kanske att överdriva men innan när jag satt och jobba blev jag plötsligt helt yr, blev sjukt varmt, svettades, skakade inombords och tappade huvudet fullständigt. Frågade Helena om jag var varm men icke sa nicke. Blev taxi hem och sen dess har jag vilat och sovit. Har aldrig hänt förut men någon skit har jag ju i kroppen för nu svettas och jag fryser om varmt annat: handsvett och kalla fötter går inte riktigt ihop i min värld när man ligger under två lager med duntäcke! Får se hur jag mår imon men jag hoppas på bra!

ORDNING & REDA

Hittade dessa grymt snygga CD-förvaringslådor här & om jag hade haft mycket skivor hemma hade jag lätt köpt dessa! Ordning & reda på pengar på fredag!

I WANT I WANT I WANT

Gul, turkos eller röd! Kanske ska önska mig en i julklapp!

HELGEN

Helgen var lugn och behaglig men kanske en aning tråkig... I fredags hade vi fredagsmys hemma, somnade 22.15. Lördags åkte jag ner till mamma och Selma och lämnade lite saker som hon skulle låna inför deras resa till Thailand på lördag. Igår gick vi en mysig promenad längs med röda sten och hamnen med Kristina, Niclas och Rickard. Efter det gick vi hem till oss och käka och snacka skit.
Inget händelserikt alls utan en lagom helg men kanske för tråkig :)

12.50

Damn va jag är trött.. Blir att ta det lugnt hela helgen och inte binda upp mig på något. Helt enkelt ta dagen som den kommer! Har än så länge jobbar 45,5 h denna veckan och då är klockan bara 13.00. Segt värre men bara att gilla läget!

JUST NU ÄR MITT LIV BARA BLÄ

Igår kom jag till jobbet 7.30 och kom inte härifrån förrän 20.30. Idag var jag åter 7.30...
Räknade ut att på 18 veckor har jag jobbat över 25 timmar, som dessutom är 25 obetalda timmar.
Jag vill bara sova och komma över den här perioden. Jag vill ha en helg på ett spa och bara koppla av...

KLÄNNINGAR

Beställde 2 klänningar igår som jag tittat på länge länge! Var på rea på H&M och kostade endast 99,- styck!

11.

11 timmar är inte bra att jobba en dag när den egentligen ska bestå av 8...
Är fasligt trött och sitter åter på jobbet 12h efter jag gick hem igår...

WALK

Blir en promenad hem istället för ett träningspass på gymmet! Eniro säger 5,5 km om man tar hamnvägen men jag tror på längre!

BACK TO WORK

...och då var det måndag igen...
Vart tar helgen vägen?
Varför är man inte ledig mer?
Varför jobba 100% när det hade varit himmelsk med 80%?
Well well... Helgen har väll ändå varit helt okej: Mys hos Jossan i fredags, mys hemma i lördags och söndagsmiddag hemma för familjen Strömberg. Och så har jag sovit sjukt mycket, både sovmorgon och middagsnap :)
Ikväll blir det träning efter jobbet och carbonara till middag!
Dagens vill ha: ETT HUS!

ÄLSKAR BLOMMOR

En härlig höstbukett med en massa blandade blommor!
Och så lite nytt i balkonglådan! 65,- för innehållet ser jag som en bra affär! Pyntar som vanligt mina höstblommor med rödlök :)

NU ÄR DET FREDAG IGEN

Tjoho!
Fredagen är här och har hittills gått för fort tyvärr... Dock har jag hunnit med mycket men det känns ändå fel någon stans tidsmässigt! Well well idag blir det antagligen mys hos Jossan med tjejorna, vinet och idol.
Vad gör ni?

RSS 2.0