Myser dagen innan nyår

Var lite kreativ innan och klippte sönder en gamla klänning och den blev fasligt snygg i 10 min men nu ligger den i soporna tillsammans med sina trådar. Nu hänger jag läpp och vet inte vad jag ska ha på mig imon, tur att man har mysigt hemma så inte världen blir ännu mer grå idag...


Dags att gå hem från jobbet

Unnade mig en halvdag idag och kom lite tidigare till jobbet så nu är det dags att gå hem :)


My new bling-bling!

Mina underbara ringar har kommit and I love them!


H&M SS12

Blev helt galen kände jag när H&M nu har lanserat en massa vårnytt! Jag råkade beställa ett halsband á la Elin och två armband!

Juldagen

Mådde inte alls bra imorse men efter lite vila och övertalning följde jag med till Alex och hänger nu med världens goaste gubbar - Peter, Alex och Tomas


Jultjusig i håret!


Julafton har nästan börjat för bra! Peter fick en iPad i julklapp av jobbet och jag har fått mitt älskade halsband, en parfym och en ring som var för liten :)


God Jul


Första julklapparna ligger under granen!


Fin julklapp från jobbet!


Fest i hela huset!


Snart är det fest!


Lyxfrukost på Brogyllen!


Jul i Majorna!

Nu är granen inne och klädd! Vi dricker must, lyssnar på Bublé och myser! Det blev en riktig bamsing den här gången som nästan går ända upp i taket :)


Morning

Äntligen fredag! Idag efter jobbet hade vi planerat Liseberg men eftersom det antagligen fortfarande ska vara skit väder i Göteborg skippar vi nog det och åker och köper gran istället och har en mysig hemmakväll :)

Tycker det ska bli såå kul med julbord hos Sofie imon med tjejerna! Taggad till tusen!

På söndag ska jag åter igen vara hårmodell för Amanda som ska göra en del av sitt gesällprov, hoppas hoppas vi klarar det den här gången!

Puss & Kram


Årets julplantering!

Vita hyacinter, kulor, nötter & diamanter!


Inte värt att missa!


Julklapp till mig själv

Ni vet ju kanske att jag älskar plexi och jag kunde inte låta bli detta underbara halsband och ringarna som kommer ha initialerna E,P,S. Ringarna kommer från USA och halsbandet från Grekland - Älskar det unika!


Njuter i Malmö!

Har världens största hotellrum, underbart badrum och Peters favorit stolar Jetson. Snart är det frukostbuffé och efter det tar vi tåget över till Köpenhamn med hela familjen!


Weekend

Idag efter jobbet åker jag, Peter och brorsan ner till Malmö där mamma, pappa och brorsans tjej väntar! Vi ska ha en mysig familjehelg i Malmö och i Köpenhamn. Har längtat såå länge efter den här helgen och det ska bli så skönt att bara komma bort och bo på hotell m,m.


Skottårsbarn

Det finns inte många fördelar med att vara skottårsbarn.. Igår när jag skulle seata oss på flyget till och från Florida hade jag ett ogiltigt personnummer - det kan ju inte bara vara jag som är född den 29/2 måste ju finnas tusentals fler! Allt som oftast får jag fylla i att jag fyller år den 28/2 och det stör mig. Dessutom fyller jag ju bara år vart fjärde år och det är också en nackdel, däremot kommer jag alltid att vara yngre än just dig!


Julbak hos Söderbergs


En firmafest blir alltid lyckad!


RSS 2.0