BÄSTA REA-KÖPET

Igår köpte min underbara P den här kameran (jag har betalat själv) till mig på sin rast :) Darryl på jobbet har övertalat mig att köpa den istället för en klassisk systemkamera eftersom att den är så mycket smidigare och jag är nu sååå nöjd! Elgiganten har den på rea nu och har sänkt den med 2000,-
Testfotade med den igår och vår grann katt Mr Tibbs fick ställa upp som modell när han ligger i vår säng och sover i en låda :)

JULEN 2010

Här kommer äntligen en uppdatering av min jul 2010!

Vi gillar att mysa i soffan! Snart kommer ...

foto0047 (MMS)

Vi gillar att mysa i soffan! Snart kommer släkten på besök så man måste ju vara utvilad :)


Det här är det bästa med att vakna upp hem...

foto0040 (MMS)

Det här är det bästa med att vakna upp hemma: havet och solen!


Två trötta slappar framför tv:n

foto0038 (MMS)

Två trötta slappar framför tv:n


SÄGER GOD JUL MED DET HÄR!


BÄSTA JULKLAPPEN

Underbara Darryl gav oss alla på Norma dessa underbara raggsockarna i julklapp! Gissa vem som blev glad!

... OCH TACK NORMA FÖR CHAMPAGNEN


TACK FÖR JULKLAPPEN PARAMOUNT

Iron Man 2 & DreamWorks trippelpack med Hajar som hajar, Flykten från Hönsgården och Kung Fu Panda.
Gjorda av mig & Katarina.

JAG & HELENA

Snart slutar hon.. min handledare.. stöttepelare.. fråga om allt person...
Nu öppnar vi Cavan och festar vidare!

PEPP PEPP

Har ni också haft känslan över att "Fan vad jag vill detta" och man går med ett leende på läpparna hela dagen efter det? Så känner jag mig nu! Pepp, inspirerad och oerhört taggad! Nu får vi bara hoppas att det går vägen också :)
Idag är det som sagt julfest med jobbet. Startar klockan 14.00 med lite tilltugg, öl, glögg och vin och sen drar vi oss mot Star Bowling där vi ska bowla och käka mat! Antagligen blir det lekar och party här på kontoret efteråt! Kul ska det bli!
Jag vill att det ska vara januari så man kan få besked :)
PUSS

MAM & PAP

Drar hemma till mamma och pappa om en stund! Ska som sagt bli mysigt att komma hem och jag längtar tills imon: Hemligt möte i Kungsbacka och sen julfest med jobbet :D

HÅLLER TUMMARNA!


”Jag är med och tävlar hos Vi2blir3.se om ett ”din personliga årsbok – Mitt År”, var med och tävla du också HÄR!”

KLÄNNINGEN ÄR KÖPT

Woho var ju på stan igår och skulle köpa klänningen som jag hittade! Fann den på en sida där  jag fick 40% rabatt! Beställde n blå och en svart för att se vilken jag gillar mest :D

M Å N D A G

Idag är det måndag som vi alla vet och det betyder produktionsmöte kl. 9.00 och sen fullt upp hela dagen! Skalla antagligen fixa lite inför vår julfest vi ska ha i mon (systemet, saluhallen m,m.). Ikväll åker jag med pappa hem till Onsala för på tisdag morgon ska jag på ett möte i Kungsbacka :D Saknar min katt Selma så det ska bli otroligt mysigt att komma hem!

ÄNDRADE PLANER

Fasen jävla snö! Jag hade tänkt åka till Ullared idag men det kan jag ju fet glömma! Well well drar mig antagligen in till stan istället och tittar på den här lovely klänningen! Vill ha nu! Tro det eller ej men det är ingen Odd Molly ;)

NU ÄR DET JUL HÄR I VÅRT HUS!


FASTNADE FÖR DENNA NÄR JAG SNOKADE PÅ FACEBOOK

Jag kan inte rappa. 
Men vadå, snacka går Maddafakka, 
Du behöver inte tacka för får
Får far får? Fuck that, Far får slag
Svensk rap går åt fel håll, alla vill vara jag
Efter allt jag säger, jag vet det kommer en diss
Du är fattig och säljer tidningar, som Oliver Twist
Du slickar skotern, när jag skickar hoten
Blir så stukad att jag, öööh..., vrickar foten... 

Hur är läget? 
Läget är som fiskelägret. 
Ligger och är tjock. Riktigt tvär fet. 
Riktigt rugged, jag skriver med trubbig penna
Så du fattar att låten är gubb fet änna

Hur är läget? Läget är som fiskelägret
Lever livet å levererar dissen lägligt 
Riktigt hård. För jag har trubbel hemma
Så du fattar att låten är gubb fet änna!

Förstörda för livet droppar tung science! Saknar er.


MÖRHUVUD

Mitt huvud är mört, segt och dåsigt... Har för mycket viktigt att tänka på... men men! Ikväll är det julfika med klassen hemma hos Rickard (nära hem = Härligt). Ska bli väldigt kul att träffa alla eftersom jag inte sett dem sen examensdagen :)

L U C I A

Idag är det ju som alla vet lucia och vad passar inte bättre än att gå på en lucia-konsert med sina vänner! Ska bli otroligt mysigt! Tyvärr var det fullt i Domkyrkan så det blir i den otroligt vackra Oscar Fredriks kyrkan i Linné!

GLÖGGFESTEN – EN BLANDNING AV DANS, STJÄRTGOSSAR & TOMTENS RENAR


I KVÄLL: GLÖGGFEST HOS JOSSAN & MARTIN

Här hemma börjar vi ladda för glöggfest hos Jossan och Martin! Ska vara där klockan 20.00 men vet i fasen om vi hinner... Kom precis innanför dörren, har tillbringat halva lördagen hemma hos mam och pap och efter det suttit i en bilkö utanför Liseberg i 30 min. Well well inte hänga läpp, det blir nog ballt ikväll!
En bild från nästan exakt ett år sedan! Jossan, jag, IA och Erica

MORGONSHOPPING

Råkade visst klicka hem lite klänningar så här klockan 8.00 på morgonen :)
Det är ju rea på H&M's hemsida nu så jag kunde inte låta bli!
Den blommiga är en perfekt vardagstunika (ord. pris 199,-) . Den svarta kanske det blir på nyår (ord. pris 349,-). Den gröna kommer nog att bäras på Niklas och Kristinas bröllop nästa år! (ord. pris 399,-).
Missa inte att det just nu är 10% rabatt på hela H&M's sortiment!

HO HO!

Ursöta örhängen från Gina Tricot passar perfekt till en snygg nyårs-blåsa! 149,-

LYCKA

Igår ringa min fin fina Anna-Maria och sa att hon kom in på Lärarprogrammet här i Göteborg!
Är oerhört glad för din skull! Det är du värd fina Anna-Maria
Imon är det glöggfest hos Jossan och Martin och då ska vi fira dig! 
En fylle bild från i våras tror jag :)

DAG 20

Dag 20 – Den här månaden:

Den här månaden har mest varit tung. Mycket jobbigt med jobbet m,m. Men snart är det julafton och nyår och jag riktigt längtar!
Finns inte så mycket att säga om november-december men jag vill ha nytt år NU!


DAG 19

Dag 19 – Detta ångrar jag:

Det är egentligen inte så mycket jag ångrar men jag ångrar nog att jag inte reste lite mer efter studenten! Iof var jag i 5 länder på 3 månader det året men ändå :) Jag ångrar också att jag inte började läsa till inköpare i höstas (kom ju in på både de skolorna som jag sökte på). Jag ångrar att farmor inte lärde mig sticka raggsockar!


DAG 18

Dag 18 – Min favoritfödelsedag:

Hm.. svårt!
Jag är ju ett skottårsbarn så jag fyller ju egentligen år vart fjärde år men jag firas ju självklart varje ändå, fast den 28 februari istället. En födelsedag som jag speciellt kommer ihåg nu är när jag fyllde 20 år och fick mitt fina "PETER ELIN"-halsband av Peter! Det har jag på mig nästan varje dag och det står verkligen för kärlek!
En annan favorit är när vi gick i kanske 4:an och mina underbara OFF-vänner (Observera Fina Flickor) klädde ut och sminkade mig och jag fick INTE titta mig i spegeln på hela dagen!


UTAN INTERNET I 3 DAGAR

Tredje dagen på jobbet som vi inte har något internet... Vi kommer intte åt vår mail och hartyp ingen kontakt med yttre världen. Tänk er att sitta på ett kontor i tre dagar, utan att ha något att göra och heller inget internet så man inte ka surfa... Rena döden! Som tur är har vi snott tinternet från någon annan på en dator :) KUL att jobba elle rhur!


DAG 17

Dag 17 – Mitt favoritminne:

Mitt favoritminne är från när vi år 2001 var och besökte mitt fadderbarn i Thailand i staden Mahasarakam (Nord östra delen). Han heter Arnon Chaibang och bor i ett hus med sin mamma, pappa och lillasyster. När vi kom dit började självaste grin-olle (jag) att gråta som en stucken gris och de undrade om det var något fel. "Felet" var att jag hade aldrig varit så lycklig innan :) På den lilla gård där huset låg bodde hela släkten så vi fick träffa dem alla :) Vi gick ner till den konstgjorda sjön som PLAN hade hjälpt till att bygga ut, en toalett i familjens hus, ett vattenreningsverk och tillslut gick vi till skolan där Arnon sjöng en sång :) Efter besöket i skolan gick vi tillbaka till huset och spelade badminton och fotboll (gåvor som vi tagit med oss). Sen bjöds det på mat bl.a. svart ris och krämig kyckling :)
Det häftigaste när vi var där och besökte dem var att de älskade varje liten bit av en! En man höll min farfar i handen medan två tjejer höll mig i handen samtidigt som de jämförde och klappade min hud och pillade försiktigt i mitt blonda hår! Antagligen hade de aldrig sett en "ljushyad" person förut!
Idag har jag tyvärr inte kvar Arnon som fadderbarn eftersom han och hans by fick det "för bra". Jag vill mer än gärna ta upp det igen och planerar att bli ny fadder efter nyår!


DAG 16

Dag 16 – Min första kyss:

Min första riktiga kyss var nog med Simen när jag, Maria, annelie och Kikki var på Mallorca! Vi badade nattbad och hånglade! Fan det var ändå mysigt! Han var norsk och hade grymt dålig klädsmak!


GRÖNA FINGRAR

Jag har ju som sagt jobbat extra i en blomsteraffär i 4 år och det var verkligen det bästa extraknäcket man kunde ha! Hålla på och plantera, binda buketter och ge service är ju såå kul! Idag fick jag för mig att plantera hyasinter men hade ingenting att plantera dem i, så jag åkte till Cervera och köpte denna underbara iittala-fejk-skålen för 299,-! Den är väldigt stor (syns inte så bra på bilden. Den är 20 cm hög och 21 cm i diameter) så den passar utmärkt som både "kruka" och chips skål :) Har dessutom gjort julgodis: Rocky road + någon nougat go grej!
Skålen fanns i rosa, grön, röd, frostad vit och helt svart!

DAG 15

Dag 15 – Mina drömmar:

Jag har i många år sagt att jag ska bli chef innan jag är 25 år. Det här tycker jag är en underbar dröm men jag vet inte riktigt om jag kommer hålla tidsramen riktigt :) Står fast vid att jag ska bli chef men när är frågan!
Mina drömmar just nu är att ha ett välbetalt jobb som ger mig mycket, både av personal och av kunder! Min dröm är att få jobba på Lindex på deras marknadsavdelning!
Jag vill också ha barn snart och vill mer än gärna köpa ett hus som jag och min älskling kan bo i!
Jag vill resa mer än vad jag gör! USA till sommarn men till vintern då? ;)
JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL!


DAG 14

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Typ samma som förra gången: Svart tunika, svart/vit randiga leggings, boots & mitt halsband som ser ut som glasögon!

BRA LJUD

Fin fina lurar från Stadium! Endast 299,-

R U S S I N F I N G R A R

Jag har russinfingrar efter att ha diskat, dammat, dammsugit och städat badrummet! Peter kanske ska vara på konferans oftare ;) Har t.o.m. hunnit slå in julklappar och gosat med grannkatten! Snart blir det Paradise Hotel (som jag fastnat nått enormt för...) och sen var det ju tydligen inget annat bra på TV så det blir väll till att glo ändå!
Imon är sista jobbdagen för veckan! Skall på ett hemligt möte kl. 13.30 och efter det är det AW kl. 18.00 i Linné!

DAG 13

Dag 13 – Den här veckan:

MÅNDAG: Trött efter en mysig helg – Produktionsmöte – Surfa – Shoppa – Äta mat – Sova
TISDAG: Fryser på vägen till jobbet – Surfar –
ONSDAG: Kallt kallt – jobbar med Old El Paso & Häagen Dazs – intern möte – hem i kylan – steka pannkakor
TORSDAG: Frågesportslek på jobbet – Häagen Dazs – Ensam hemma
FREDAG: Hemligt möte – AW med tjejorna – Idol-mys hos Jossan

VAD TIDEN GÅR FORT

För ett år sedan kom jag och mamma hem från Peking!
För ett år sedan (23/11) började jag på Norma som praktikant!
Oj oj oj! Tiden bara springer!
Jag på kinesiska muren!
Min shopping! Det blev väldigt mycket julklappar :)

DAG 12

Dag 12 - I min handväska:
– Läppsyl
– Läppglans
– Rabattkuponger på diverse ställen bl.a. Nordstan & Arkaden
– Plånbok
– Mobil
– Nycklar
– Mammas cykelnyckel som jag hela tiden glömmer att lämna tillbaka
– En sån där "mojäng" som man stoppar i kundvagnar
– iPod
– Penna

RSS 2.0