Rosa.

Hoppade ur mina rosa Converse som jag haft på mig idag och insåg när jag tittade ner på hallgolvet att jag nog omedvetet gillar skor med inslag av rosa!


Hiss eller Diss?

Blev galet förälskad i dessa skorna när jag såg att de kommit in i butik! Egentligen är jag inte mycket för leopard eller dessa typer av "Buffalo" skor men va fasen man måste testa nytt och vara lite galen! Kommer många galna sneakers till hösten och vissa har redan kommit in så vill ni vara först så är det bara att slå till!!


Fira mamma x2 i Onsala!

Bildregn:

Sugen på en altan!

Är så jäkla sugen på en altan så jag tror jag spricker. Vill ha en mysig altan med mycket sittplatser och även myshörna. Dessa stolar var ju för fräcka men de går aldrig hem hos Peter - kanske ett tips till någon annan!

Megafynd på megaloppis!

Hittade dessa otroliga siffror på megaloppisen innan! Betalade endast 20:- styck för dem och jag är sååå glad! Älskar ju siffror och bokstäver så dessa passar perfekt till min samling och min kommande siffer- och bokstavsvägg som jag ska ha när vi köper hus! Gubben jag köpte dem av berättade att de har suttit på en gammal bensinstation i Tuve som la ner på 70-talet pga något stort lerras. Dessa är alltså bensinpriserna :) älskar att de har en historia och att de är så stora! Testade att hänga dem på väggen i sovrummet men de blev inget bra så nu står de i köket!

Samlade ihop mina bokstäver som har stått lite här och var (har några uppe) och ser att jag kommit upp till en del nu men jag vill ha mer!!!

 

 


Häng vid Röda Sten

Vi drog ner till Röda Sten efter jobbet och käkade middag och bara myste. Är verkligen mys att hänga där nere - rekommenderas varmt!


 


Varför inte köpa mer skor om man kan?


Du hitter dem här!

Morgon prommis.

Slängde mig ut vid 8 och gick en promenad ner till Shell, Hemköp och vidare till Sannabageriet. Ni missar väll inte Megaloppisen i Majorna som är nästa söndag?


4färg.

10:- på H&M's rea!


För vi ska dansa i neon!

Neon är riktigt hett just nu och kommer även stanna kvar som en fräck detalj i modet! Jag höll fullständigt på att svimma när jag såg detta läckra halsband hängandes på en skyltdocka! Var bara tvungen att köpa - så Elin så jag kunde inte låta bli!


Dags för Bio - The Dictator!


Inspisrationsdag på stan!

Igår var vi på marknadsavdelningen ute på stan i Göteborg på en liten inspirationstripp! När man sitter som jag gör hamnar man ibland i riktiga kreativitetssvackor och då är det toppen att man har varit ute på sådanna här små trippar på stan. Vi gick nog genom hela Göteborg kändes det som så jag var helt slut på kvällen sen men det var så värt det :) Såhär ser det ut i våra butiker just nu! Färg, färg och färg! Ni som kan en Pantonekarta ser att vi har inspirerats av den fast gjort om den på vårt vis.

Det här är alltså sånt som jag sitter med varje dag. Allt material som är tryck/på papper har jag tagit fram. Det är allt från A4-skyltar till postrar som hängs över borden. Just nu sitter jag och gör en kampanj som ska vara i butik i september!

Lady Gaga i Köpenhamn

Har ju länge suktat efter Lady Gaga konserten som sålt slut i Stockholm men så kom jag på den briljanta idén att hon även skulle spela i Köpenhamn! Lite fjäsk för Peter och ett sms till Carro var allt som krävdes för att jag skulle få gå, så nu får jag min biljett i förlovningspresent av Peter :) Kommer bli grymt Carro!!


Ensam hemma.

Peter är iväg med jobbet så jag sitter här hemma själv och myser! Har ätit räkor och druckit min herrljunga cider som jag fick visa leg för att köpa. Imon blir det loppis i Varberg med Sofie och sen blir det till att titta på varvet när min bror ska springa!


Mysigt i Majorna

Om jag hade kunnat mä hade jag somnat nu men det är fasen alldeles för tidigt! Istället njuter jag av ett glas vin, min fästman, ugglorna och fina blommor som köptes igår!


Tattoo

Fick många blickar på mig idag när jag hade på mig mina tattoo leggings från H&M Fashion Against Aids.


Mina nya skor!

Har köpt lite nya skor sista tiden. Kan verka många men med rabatter och dylikt så blir det inte så mycket pengar :) de bruna köpte jag igår, de silvriga har jag på mig idag och de rosa är bara roliga att äga :)

 


Vad hände med vädret?

Igår satt vi ute hela marknadsavdelningen och käka lunch och idag är vädret så jäkla tråkigt... Vill ha soool!


RSS 2.0