Snart blir det mys med Erica till "Män som hatar kvinnor"

Eller mys och mys kan man väll kanske inte ha till den filmen men ändå :)
Glömde ju berätta innan hur jag haft det på mitt nya jobb i butiken!
Det va grymt kul men jäklar va vissa kunder är komplicerade! Kan inte förstå hur 5 timmar kan gå så fort som det gjorde idag! Iof är det ju bra men ändå!

Skit också...

vi vann inte.. Men man ska inte hänga läpp! Vi va ändå bäst!
Efter finalen åkte hela klassen till PUBLIK på andra långgatan och hade trevligt fredags mys! 

Hopplösa reklamare och söta illustrationer

I skolan gör vi nu ett grupparbete med reklamarna, event, webb och såklart IP (min utbildning). Vi har som uppdrag att göra Göteborg filmfestival's partytält till ett attraktivt område som alla vill hänga i under själva festivalen som kommer att äga rum 29/1-8/2 2010. På fredag kommer en jury att utse 5 finalister av 14 grupper! Det är en grym uppgift men mycket svår! Man måste tänka på allt! Vilka kanaler skall man ha utåt? Vilket tema ska man köra på? Vad lockar folk till tältet? Vad kan vi ha som give-aways? Jag som originalare har till uppgift att utforma bl.a. affischer som skall vara i stil med vårt tema som är MÅNGFALD! Är grymt kul men reklamarna är helt hopplösa att jobba med :) Jag är van vid ett högt tempo sen jag jobbade på Nilson Group och nu sliter jag snart av mig håret för varje morgon är det någon som kommer och säger att idén inte håller! Men nu har vi förhoppningsvis enats om ett bra förslag! Vill inte lägga ut något i förväg men ni kan få ett smakprov som jag gjort! Lovar att visa allt när det är färdigt!



Idag börjar skolan igen - fast utan ny ryggsäck och ny penna!

Är trotts allt inte så nervös och tur är väll det! Skall bli grymt kul att äntligen få börja igen! Är taggad till tusen! Undrar hur mina nya klasskompisar kommer att va? Vilket klassrum ska jag till? Skall jag sitta långt fram eller där bak?

Well well...

Ni får en uppdatering när jag kommer hem! Ska lägga upp lite bilder från festen då också!

Puss & Kram 

Jag tror ärligt talat att min granne försöker vräka sig själv!!!

Åter en natt där man väcks från sin sömn av att grannen ovanför skriker och bråkar med sin pojkvän! Asså ärligt talat det är helt jävla sjukt va dom håller på! Så först vaknade vi kl 00.30 av att dom bråkar och skriker och sen lyckas man som tur va somna om efter hm.. ungefär 30 minuter av skrik för att sen vakna 02:30 av att hon spelar hög musik och sjunger, nej ursäkta mig, SKRIKER ut någon sång! Hon hoppar i golvet så att vår taklampa vibrerar i ungefär 15 minuter så nu blir man ju klar vaken igen! Om vi inte skulle haft vår inflyttnings fest idag så hade hon lätt fått en varning, för om vi ringer störningsjouren så åker hon ut för hon har redan 2 varningar på sig! 

ett år och fyra månader går snabbare än vad man tror...

Kan inte riktigt förstå vart tiden har tagit vägen!?! Jag har fått göra så mycket roliga saker som att själv ha helt ansvar för 84 butikers material i 3 länder, vara med som representant från HK när vi öppnade en ny butik i Uppsala, fått vara med och bestämt hur alla bilder till materialet skall fotas och mycket mycket mer! Är så grymt glad att jag tog den här chansen!


Detta söta fat fick jag igår av mina kollegor på marknadsavdelningen!

Sista dagen med gänget

Idag slutar jag på Nilson Group... har nog inte fattat det än för jag jobbar faaan häcken av mig in i det sista!
Jag tycker att det skall bli otroligt skönt men jag kommer att sakna alla människor otroligt mycket! Skolan kommer jag nog att älska igen! Längtar tills jag får skapa exakt vad jag vill och bara vara kreativ!

Puss & Kram!

Min 5:e kräftkiva med jobbet


Avdelningen och regionscheferna



Min kommande chef Åsa och Susanne





Hemresan va den värsta bilfärd jag någonsin har varit med om!
Åk aldrig med 2 fulla 35 ringar, 1 åksjuk 45 åring och 1 åksjuk 35 åring i en och samma bil! speciellt inte när radion står på max och alla bara srivker åt varandra samtidigt som man åker på den värsta kringelikrok vägen som ni kan tänka er! MITT I NATTEN!

En intervju som gjordes om mej för ett tag sen

20081002
ELIN GÖR ORIGINAL

Elin Svensson är praktikanten på info och kommunikationsavdelningen som blev headhuntad av Ecco för ett vikariat som originalare. GroupNews intervjuar henne i samband med de nya presentkort och värdebevis som skickas ut i veckan och där Elin är ansvarig för layouten.

Grafisk formutbildning
Berätta om din utbildning?
-Jag har läst Informationsproduktion–Prepress som är en grafisk formutbildning på Lindholmen i Göteborg. Vi lär oss helt enkelt att producera trycksaker. Jag har läst första året av två och kommer att efter mitt uppehåll pga. vikariatet här på Nilson Group, läsa klart och ta min examen.

 

Varför sökte du till en grafisk utbildning?
-Jag sökte dit för att jag älskar grafisk design. Jag gillar det som är kreativt och valde mellan den här utbildningen och en utbildning till Florist.

 

Vad exakt gör en originalare?
-Man arbetar på uppdrag och gör allt tryckmaterial dvs. allt från skiss till färdig annons.

 

Hur märks annars ditt intresse för färg och form?
-Jag har gjort smycken, sytt kläder och gillar att pyssla. Det finns både frisörer och en smideskonstnär i släkten. Jag har också arbetat i blomsterhandel i fyra år.

 

Jag älskar skor
Varför sökte du dig till just Nilson Group?
-Det var mitt förstaval på praktikplats. Jag älskar skor och Nilson Group är ett stort företag med många möjligheter och varumärken. Det var också kul att testa på inhouse.

 

Vad är mest utmanande med arbetet på Ecco?
-Att få det målgruppsanpassat, dvs. layouten måste passa alla. Det har också varit lite utmanande att komma in i arbetet då detta är mitt allra första riktiga jobb och att det hela kom så plötsligt, så jag var liksom tvungen till att anpassa mig hyfsat fort. Jag hade inga planer på att bli anställd utan jag har hela tiden sagt att om jag blir erbjuden skall jag tacka nej och gå klart min utbildning. Men jag har ju hela livet på mig att plugga så varför inte ta chansen när man får den serverad på ett silverfat?

 

Stilren layout
Presentkorten och värdebevisen gjorde Elin som praktikant före vikariatet på Ecco. Den transparenta layouten kom fram då det bollades idéer på info-och kommunikationsavdelningen. Viktigt är också att korten håller länge och har därför fått en mycket stilren layout med stora och tydliga bokstäver.  Planen är sedan att affärsenheterna kan göra egna konvolut som är mer anpassningsbara till varumärke och tema.

 

 


Mitt & Matildas förslag på spagetti och köttfärssås va inte så uppskattat av Peter på en fredag kväll när man ska ha gäster, så det får bli tacopaj!

Ikväll kommer min äldsta vän Matilda och hennes kille Michael hem till oss för att njuta av gott vin och tacopaj! Skall bli så kul att träffa Michael! Är så glad för Matildas skull!!

Puss & Kram

Vem är din pappa?

Igår efter jobbet drog jag och lilla blå (min bil) till Anna-Maria för lite myskväll. Det var en inplanerad räkfrossa som blev till thaimat vid hamntorget i Kungsbacka! Men först köpte vi skor till mig! Är grymt nöjd! Sitter som en smäck! Gå in på hemsidan och kolla! Sen kan ni ju säga hur snygg ni tycker att den är också eftersom att det är jag som gör den ;)

Well well...

Efter thaimaten drog vi hem till henne och kollade SATC och snacka skit!

Tack för igår love!


STATUS PÅ MIN MUSARM:
- Kunde varit bättre!


Marey Hailu fyller år!



Hipp Hipp Hurra, du fyller 22 år idag!

Halledutt


Jag skoja dej!

På lördag ska jag och P vara barnvakt åt JAG-SKOJA-DEJ-INEZ! Ska bli riktigt mys!
Vad tycker ni att vi kan hitta på med henne?



Inez i badräkt och keps som "faster" Elin har köpt!

Jag tror att jag fått musarm - illa!

SÅ BÖRJAR DET: Känningarna är ofta diffusa till en början och symptomen kan vara olika från dag till dag. Detta tror man beror på att vi medvetet eller omedvetet kompenserar för smärtande muskler genom att avlasta dem med hjälp av andra muskler som därmed blir överbelastade i stället.

DÄRFÖR FÅR MAN MUSARM: Det finns ett antal orsaker som var för sig eller tillsammans kan ge upphov till musarm.

Tid vid datorn
Om du sitter många timmar per dag vid datorn ökar det risken att du skall drabbas. 

= Ah typ 8 timmar om dagen

Arbetssituation
Stress i arbetet, stora prestationskrav, monotona arbetsuppgifter, eller bundenhet vid datorn kan bidra till att du får musarm 

= Det är nog därifrån det kommer!!

 

 


Räker, de é gött

ikväll blir det räkfrossa med underbara Anna-Maria!
Vi har inte bestämt oss för om det blir på Rumpan eller i lägenheten, men vädret verkar ju bli bra så ... a ....


Och va fan är det här för fula bilder?







Kul att dom ligger på fejjan!

Igår var det Elin dagen och då fick jag blommor

Underbara dahlior från mamma och pappa!



Inflyttningsfest hos Erica och Johan blev fullare än vad jag hade tänkt

 
 
 


RSS 2.0