Jag är inte bitter!

Igår bokade vi förresten in oss på Robert Gustafssons 25 års jubileum show! Ingen aning hur det kommer att bli men Robert är ju lite ball så det komemr nog bli kul! Är dock inte förrän i oktober men väntar man på något gott så! Det bästa med det hela är att vi hamnade på rad 3 (alltså längst fram) så det kommer ju höja värdet på showen enormt!
Såhär står det om den:
Möt Robert Gustafsson, Sveriges roligaste man, i en sprakande jubileumsrevy! Lagom till sitt 25-årsjubileum väljer Robert att flytta in på krogscenen och bjuda publiken på en helt nyskriven revy, där vi bland annat träffar både nya och gamla publikfavoriter från karriären, allt i en salig blandning.

Robert firar sitt jubileum på Rondo tillsammans med bl. a. Åsa Fång, Sharon Dyall, Per Svensson, "Weiron i ottan", "Fred Asp", "illern Göran", "Tony Rickardsson", dansare och stor orkester i ledning av Putte Nelsson. Han är inte bitter, utan bjuder publiken på ett hejdundrandes jubileumskalas fyllt av sång, dans, shownummer och såklart massvis av skratt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0