Kryssa i Karibien

Som ni såg i ett inlägg längre ner ska vi alltså i februari åka på kryssning i Karibien! Vi kommer åka från Sverige 10/2 och då landar vi i Florida. 11/2 avgår båten från Floridas hamn och vi kommer att besöka Key West, Mexico, Honduras och till sist Jamaica. Vi får helpension och hytt med havsutsikt :) Vi är till havs i 8 nätter så resan blir totalt på 10 dagar. Vi behöver verkligen komma bort och få lite sol på oss, vet att vi var iväg i USA i somras men vi vill lägga våra pengar på att leva livet, resa och bara ha det gött! Ska bli väldigt spännande med kryssning för det har vi aldrig varit på :)


1:a advent


GOOD MORNING STARSHINE

Usch och fy för att vakna tidigt på helger! Idag är det planerat att åka ner till Freeport, Kungsmässan och sen hem till Onsala för att hjälpa mammsen med hennes nya iPhone och så måste jag ju gosa med Selma oxå! Ikväll blir det fest i Alingsås hos Johan och Sandra - kommer nog bli väldigt kul!


HÖR UPP ALLA GÖTEBORGARE

Ni har väl inte missat att Designtorget har öppnat på Central Stationen? Igår fyndade jag denna underbara ljusstake som jag tidigare har pratat om. Den blir din för 98 pix istället för 225. Skynda fynda!

Första julpyntet är uppe!

Kulor i vas + ljusslinga = strålande installation


SNEAK PEAK!


ÅRETS ÖNSKELISTA

Vi har sagt att vi inte ska köpa något direkt till varandra i år eftersom vi ska ut och resa men jag har skrapat ihop lite som jag önskar mig och tro det eller ej men allt är svart och vitt!

Lyckorus!

Jepp nu har jag äntligen en igen! Blev ju av med min första när jag bytte jobb men nu så! iPhone 4S vit - i love you!


Snart dags att resa igen!

Spännande spännande tänker ni! Ja snart får ni veta vart vi ska, ska bara boka först :)


VECKANS KVÄLLSPYSSEL

Har sett en del ljustakar som är gjorda av gamla flaskor. Tycker att det är en grym idé så jag var tvungen att härma efter! Gamla flaskor + sprayfärg = 69kr för 4 ljusstakar




NOVEMBER SKÄGGET

Peter och Niklas slog vad om vem som kunde odla skägg längt utan att ge upp. Peter har tyckt att detta har varit skit jobbigt och i fredags träffade vi Niklas och han hade ansat som bara den, så jag och Peter ansåg Peter till vinnare. Iaf så åkte skägget av idag efter nästan tre veckors kli. Vi var ju tvugna att göra lite frisyrer och såhär blev det!

LÄNGTAR.

Idag känns det extar skönt att det är fredag för Gud va allting går fel idag... Ikväll blir det restaurangbesök, drinkar och bowling med vännerna - LÄNGTAR! Hoppas dock att min arm pallar annars får jag väll heja på :)
Dessutom har vi 5 månaders förlovningsdag idag (om man nu firar sånt). 5 månader sen en viskning var i mitt öra i Empire State Building i New York.

BARA FÖR NI SA BLÅ SÅ BLEV DET BRUN

Brorsan och hans tjeje hade tydligen varsin blå och Peter har en liknande blå så jag måste ju sticka ut liite..
En sleten Elin som är extremt nöjd med sin jacka! 2999:- på Red Devil
(Nej jag har inte ställt fram jultomtarna än men jag fick den av mamma i helgen.)

VÅRDA DINA SKOR

Idag vaknade jag 06.30... hatar att vakna tidigt på helgerna men går man upp 05.45 varje dag så är det väll inte så konstigt egentligen.. Well well... Imorse fick jag iaf ett ryck och började rengöra mina skor! Mina svarta boot har varit allt för smutsiga länge nog och efter min omvårdnad blev de som nya! Även mina vinterskor fick sig ett rejält lyft så nu behöver jag inte köpa några nya :) Allt som behövs för en rengöring är foamcleaner för rengöring (precis som när man tvättar bort sminket) , skokräm eller mockakräm (beroende på material för att skydda och vårda) och impregnering för att motverka vatten och smuts!
Efter rengörningen fick skorna torka på balkongen! Som nya!

KLASSISK JACKA

Ändå sen ja gick i 9:an (alltså för typ 8-9 år sedan) har jag tyckt att SVEA jackorna är väldigt klassiska och fina! Dock gillar jag inte märket som är på armen men Jossan hade sprettat bort sin lapp vilket är väldigt smart! Jag funderar starkt på att investera i en, visst den är dyr men jag kommer att ha den i många år! Dock vet jag inte vilken färg jag vill ha – vad tycker ni?

GE MIG ROSA, CERISE & MAGENTA

Har kommit in i en period då jag vill ha rosa detaljer och på H&M har det precis kommit in dessa finingar! Svarta kläder och så dessa... mmm... Kanske något till julfesten!

AFTER WORK

Igår efter jobbet hade jag en underbar kväll med Sofie och Matilda! Vi träffades runt halv 7 vid Järntorget och gick sedan till Cicero i Linné. Vi tog oss varsin drink och flickorna tog tapas och jag beställde pasta... och så lite vin förstås! Mer sånna kvällar vill vi ha!

Ikväll blir det ytterligare en dejt fast med Katarina inne i stan. Antar att det blir lite shopping och mat och sen väntas VIP-kväll på Scorett Kompassen där vi förhoppningsvis kommer köpa lite skor :) Rean har också börjat i butik så skynda och fynda! Halva priset på massor av finingar!

SKOR MAN KAN DÖDA FÖR

Såg dessa alldeles för fina när jag var i Helsingborg i torsdags. Hoppas hoppas att vi får dom till någon butik i Göteborg. Skon är en vårnyhet från Vagabond!

RSS 2.0