Söndag

Vilken fantastisk söndag! Vi hade bestämt oss redan igår för en dag på stan men istället för att ta vagnen gick vi in till stan! Tog nog ca 1 timma i lugn takt. Vi njöt av solen och omgivningen, gick genom Majorna och kom ner i Linné och genom Haga. Vi köpte med oss sallad hem och njöt på balkongen och självklart var en mojito nära till hands :)


... Och såhär blev kalaset!

Inte många som får en Hello Kitty bubbelskum i 24 års present valt av en 5 åring som tyckte att det var en perfekt present!

 


I väntan på ett försenat kalas

Har blivit instängd i sovrummet av Inez och Peter som förbereder att försenat kalas för mig! Ryktas om fiskdamm och sätta knorr på grisen - vi får se vad som sker!

Igår var en riktigt trevlig AW med jobbet. Vi var först på kontoret och drack bubbel och vin och firade av Maria som ska sluta.. Sen gick vi vidare till Grappa som är en lokal restaurang i Varberg. Hade som plan att ta tåget hem kl 18 men Peter fick sms hela tiden om att jag skulle ta nästa och nästa tåg :)

Som sagt - snart är det kalas!


AW med jobbet i Varberg!

 

 


Det är helt okej att var sjuk när...

... man varje gång man sitter eller ligger ner får en katt i knät!


Nu har vi äntligen öppnat på Kungsmässan!

Passa på att köpa skor tom söndag då vi har 10% rabatt vid köp av ett par skor och 20% rabatt vid köp av två eller fler par skor :)


Morning walk.

Tog precis en 45 min promenad i mina kvarter! Ner mot Röda Sten och vattnet och genom nya varvet. Små regnade lite hela tiden men det gjorde luften underbar att andas!


Lite romantik.


Rolig fredag blev tråk fredag.

Hade en super rolig fredag att se fram emot idag men alla bangade så nu sitter jag här lite små bitter på tåget hem och grinar.. Planen var Fresh Fish och AW men det får bli nästa år istället. Tur att jag har lite färg på mig idag så det piggar upp lite iaf :)


En jobbdag i Göteborg.

Igår behövde jag inte gå upp 05.50 för att ta tåget ner till Varberg utan igår blev det en låång morgon med frukost på sängen och ingen stress - Underbart! Vi hade planerat in en inspirationsdag med jobbet som vi skulle ha i Göteborg och efter det skulle jag vara ledig halva dagen. Lisa sms:ade om en snabbfika på Doppio så jag skyndade mig och 30 min fick vi innan de andra kom in. Vi började på långgatorna och gick sedan upp mot esperantoplatsen och in mot stan - gata upp och gata ner! Tog oss en fika på Da Matteo och lunkade vidare. Var en perfekt dag med en hel del inspiration och spaning. Vid 12.30 mötte jag upp Katarina och vi lunch/shopping dateade och sen besökte jag mitt gamla jobb - mys! När jag sagt hej då till alla gick jag mot Göteborgs hjärta Avenyn där Tiger äntligen har öppnat en butik! Fick med mig lite därifrån och sen hade jag tänkt åka hem men så sa jag till mig själv: Va fan Elin du är ledig! Shoppa och njut av Göteborg, åk inte hem och städa :) Så jag gick ner mot Vallgatan och shoppade lite till och åkte inte hem förrän 15.30 :)


Gårdagen.


Kalasdag.

Idag blir det en riktig kalasdag! Först blir det till att gratta underbara Colin på 1-årsdagen och ikväll ska vi fira en av mina bästa vänner som fyller 25 nästa vecka! Blir en perfekt dag!


Övertid.

Usch fick jobba över idag också och sitter på tåget hem NU!! Hallå det är fredag och man ska typ sluta kl 3!! Well well nu är allt tryck fram till april inskickat och butikerna kommer bli sååå fina! Dock missa jag en AW med fina vänner men det kommer flera! Puss o kram


Underbar morgon!

Sov över hos mammsen och pappsen inatt eftersom jag jobbade över 2 timmar igår. Blir så sent att komma hem annars. Vaknade upp till en underbar morgon!


RSS 2.0