TVÅ

Nu är det bara två dagar kvar tills vi åker på vår underbara resa! Än så länge är jag inte nervös och kommer nog inte bli det heller men det pirrar och jag är exalterad hela tiden! I kväll ska vi tvätta och då blir det även lite packning också. Dock är det väldigt svårt att veta vad man ska ha på sig då det i San Francisco är samma väder som hemma medans det i Las Vegas är 38 grader :) Well well det blir nog bra tillslut!

BERÄTTADE JAG NÅGONSIN OM ÖVERRASKNINGEN SOM JAG SKULLE GE TILL PETER?

Om inte så fick han detta på posten!

FÖR ETT ÅR SEDAN

Kan inte fatta att ett år redan har gått sen jag tog min examen! Helt galet!

Mors dag & födelsedagsmys i Onsala!

img_7099 (MMS)

Mors dag & födelsedagsmys i Onsala!


Att resa lätt!

img_8939 (MMS)

På torsdag drar vi äntligen till USA och jag har börjat ta fram lite saker som vi ska ha med oss. Vi vill resa så lätt som möjligt så vi får mer plats för den kommande shoppingen och jag har därför införskaffat mig allt i mini-format! Sött, praktiskt och lagom mycket!


NU KLÄCKER JAG MIN HEMLIS

Någon gissade på att jag var gravid men icke sa nicke! Ska ta allt från början eftersom det inte riktigt blev som jag hade tänkt mig!
I januari i år sökte jag ett (eller väldigt många) jobb eftersom jag bara hade ett vikariat här på Norma. Jobbet var en originalar tjänst på Scoretts HK i Varberg! Jag tyckte att jag var som gjuten för rollen eftersom jag tidigare har jobbat på Nilson Group som har Din Sko, Ecco, Skopunkten, Nilson shoes, Radical Sports och Jerns. Inte ett ljud hörde jag ifrån dem, tiden gick och jag fick en fast tjänst här på Norma. I april hörde Scorett av sig till mig och frågade om jag fortfarande var intresserad av att byta jobb och om jag ville ha en telefonintervju – egentligen inte tänkte jag men en telefonintervju skadar aldrig. Vi hade ett möte över linjen och jag tyckte väll egentligen att det gick sådär. Dom skulle höra av sig efter ca. 2 veckor om vi skulle gå vidare men redan samma dag fick jag ett samtal där dom ville att jag skulle komma ner på en riktig intervju i Varberg. Snabbt bokade jag tågbiljetter och helt plötsligt satt jag en vecka senare på deras kontor. Intervjun gick skit bra och jag kände att det här jobbet vill jag verkligen ha! Ungefär 1 1/2 h efter mötet var slut visste jag att de hade tagit referenser och det betyder ju egentligen med andra ord att de ville ha mig. Två veckor gick och fredagen den 29 april blev jag erbjuden tjänsten! Blev överlycklig och chockade eftersom jag helt hade stängt av det här med att söka jobb! En vecka senare var kontraktet påskrivet och fredagen den 6 maj sa jag upp mig och nu är det bara att vänta till 11 juli då jag börjar som originalare på Scorett!
Fullt ös medvetslös, nu kör vi!

STOLAR

Det finns så mycket som man vill köpa – men attans vad det kostar!
Hittade dessa ur fina stolar på thehome.se och det hade varit väldigt läckert att ha t.ex. röda i vårt kök!
1 195 kr/st.

EN LITEN TEASER INFÖR MIN HEMLIS!


Härlig AW i solen!

img_1998 (MMS)

Härlig AW i solen!


ORKA JOBBA?


JAG KOMMER TILL LISEBERG IKVÄLL – GÖR DU?


Blått är flått! Nya pjux från Din Sko!

img_9354 (MMS)

Blått är flått! Nya pjux från Din Sko!


TORSDAGS SKOJ

Nu slutar jag äntligen jobbet och ska snart bege mig till Mediterraneo för att möte upp Peter och eventuellt Niklas och Kristina! Efter middagen blir det bio – Pirates Of The Carribean 4! En skoj torsdag helt enkelt!
Jag får nog ta och kläcka en hemlis snart också – drar nog ut det till nästa vecka ;)

VAD HAR DU UNDER BLUSEN RUT?

Ett måste som man bara måste göra ibland är ju att byta ut sina gamla favorit bh:ar till nya! Just nu kör H&M med kampanjen Köp 3 betala för 2 och jag hittade alla dessa godbitar!

INFÖR KOMMANDE BRÖLLOP

I September blir Niklas och Kristina man och hustru! Peter är både mashalk och toastmaster och jag får sitta och titta på :) Jag har hela tiden planerat att jag ska köpa min "bröllopsklänning" i USA men nu när jag var inne på Gina Tricots sida och tittade hittade jag dessa fin fina nyheter! Den turkosa hade passat mig perfekt och det är exakt en sån här jag vill ha!

Det vankas middag med vänner!

img_3803 (MMS)

Det vankas middag med vänner!


På kick-off i Nacka med jobbet!

img_1025 (MMS)

På kick-off i Nacka med jobbet!


Underbara lördag!

img_1163 (MMS)

Underbara lördag!


TILL ER POJKAR

Var uppe på Kungsgatan för jag skulle hämta ut Bio-biljetter tills ikväll (Fast 5) och sprang på dessa snygga shorts till Peter på H&M. Billiga var dem också: 149kr. Blir snygga i sommar till hans bruna ben – helst vill jag se dem lite uppvikta!

1 2 3 4

Peter hatade den gula och det är den jag vill ha :) Men men! Jag bestämmer ;)
Denna ska jag köpa i present till mig själv någon dag!


NÄR VI ÄNDÅ HAR UPPE ÄMNET VÄSKOR

Mina blåa favoriter som jag har hemma! Snygga att matcha till allt!

FÄRGEXPLOSION!


New shoes! Åhléns 199,- exakt vad jag vill...

img_0278 (MMS)

New shoes! Åhléns 199,- exakt vad jag ville ha!


RSS 2.0