Helgen då.

Sammanfattning av helgen då. I fredags gick vi ut och åt på ett av våra favoritställen. Dock hade dom bytt kock så maten var inte alls lika god men det var mysigt ändå :)

I lördags åkte vi till Bolagret som gått i konkurs. Var sista dagen så allt såldes ut för 70%. Vi fick med oss 3 stora glödlampor och 3 gröna sladdar hem för 90:-. Dessa ska senare hängas upp i vårt kommande hem :) Efter Bolagret åkte vi till Bagaren och Kocken, kilade runt lite men hittade inget. Drog vidare till Allum och sen hem igen. Peter skulle vara med killarna på kvällen så jag drog ner till Onsala men väl där vände jag igen för Sofie skickade ett sms och undrade om vi skulle hitta på något och självklart ville jag det :) vi käkade räkor och drack vin och bara myste :)

Igår vaknade jag upp hos mor och far. Jag och pappsen tog en promenad och senare kom Peter också ner. Vi åkte och tittade på huset som jag skrivit om tidigare men dock blev vi inte så glada som vi hade trott när vi besökte det. Källaren bestod av typ 5 små hobbyrum och vardagsrummet var väldigt litet.. Just nu känns det aldrig som vi ska hitta rätta huset men det kommer väll. Efter husvisningen firade vi Elisabeth i stan och snosade på bäbisen Helmer :)

Nu sitter jag på tåget till Varberg och vi har noll planer ikväll.. Blir heldag för oss båda idag så jag kan tänka mig att vi pimplar vin och grillar någonstans ikväll!

Puss & Kram


Jobb en lördag morgon.

Igår kände jag att jag var i behov av att ta med jobbet hem över helgen och detta händer verkligen aldrig men ibland komme rman inte till ro i kroppen utan känner att man bara måste arbeta. Egentligen ska man vara ledig helgen men jag gör det för min egen skull så jag inte får panik och är för stressad på måndag.

Längtar till söndag.

Det är inte ofta man vill att helgerna ska gå fort men den här helgen vill jag verkligen ska gå fort. Eller iaf fram till kl. 14 på söndag för då ska vi tiitta på ett hus som vi är vääldigt intresserade av. Första huset som Peter är sugen på så nu hoppas vi bara att allt är okej och att det blir ett rimligt pris.

Annars i helgen blir det till att äta ute idag på någon mysig restaurang, ev promenad och frukost på stan och mys på kvällen. På söndag ska vi även firar borsans tjej som fyllt 26 år.

Fashion Against Aids

Gick på H&M event igår där dom släppte Fashion Against Aids kollektionen en kväll tidigare innan den kommer ut i butik på riktigt. Hade spanat in mig på 3 plagg och det var dessa 3 plagg som fick följa med mig hem! Blev denna ursnygga jacka, en bomullskjol i samma mönster och ett par nästan genomskinliga leggings med svart mönster. Man fick verkligen roffa åt sig det man ville ha för folk typ slet i allt och det var verkligen knökat. Fick även med mig det läckra blå nagellacket hem som jag bara fullkomligt ÄLSKAR!


Det här gjorde min morgon

Öppnade min plånbok nu och vad trillar inte ut då om inte den här söta lappen från min prins! Gjorde verkligen min dag och nu sitter jag och ler på vagnen till jobbet :)


Mysmorgon.

Vi båda somnade vi tio igår och vi orkade inte se klart filmen vi tittade på. Nu sitter vi i soffan och äter frukost och kollar klart Sherlock Holmes. Härligt väder det är idag btw! Om jag inte va så förkyld skulle jag ta mig en långpromenad!


På mina ben!

Halva svart och halva glitter från Monki! Läckert värre till svarta kläder!


Vi 2

Vi 2 igår innan festen. Peter var så jäkla snygg!!

Hundra år!

Ikväll är det 100 årsfest för Kristina, Sofia, Louise och Anna som alla fyller 25 år. Ikväll kör jag på guld och en jävla massa färg! Soffipropp jag kommer sakna dig ikväll <3


Nu var det klippt!

Har gått och grunnat på att klippa min lugg i 2 månader nu och imorse åkte den av!

Luggen är inte sne utan hamnade bara lite konstigt.

 


En sammanfattning då.

Torsdag: drog 15.30 från jobbet och inväntade ett försenat tåg (typiskt att det alltid ska vara sent när man ska sluta tidigt). Mötte upp Peter, Niklas och Kristina på Bee och käkade god mat.

Fredag: gick en liten runda på Frölunda Torg och myste sedan hemma. Kl. 21 drog vi till Manana och firade Jossan.

Lördag: började morgonen med en promenad genom Majorna. Det blåste spik så vi gick 4km och sen tog vi vagnen hem. Efter promenaden åkte vi och handlade en grill till svärfar och blommor till svärmor eftersom det vankades middag hos dom på eftermiddagen. Inez och Johan kom också dit och det var full fart som vanligt! Hon fick en uppblåsbar badkrokodil och en stor badring av oss i påskpresent. Senare var jag taxi och killarna och kom inte hem förrän 20.00 och då blev det mys framför tvn.

Söndag: vaknade 7.30 (vad är det för fel på mig) och väcker Peter kl10. Dock somnar jag själv om vid 11 ha ha! Klockan 15 var det middag i Onsala och där var hela familjen samlad. Pappa grillade :) efter Onsala blev det bara mys på kvällen.

Måndag: städade lägenheten, åkte och handlade och bjöd vännerna på middag!


Glad Påsk!

 

image description

 

 


Manana!

Igår firade vi Jossan som fyllt 25 år på Manana! Vi åt väldigt god tapas dock blev det inte så mycket snack med de gamla vännerna eftersom vi satt på ett mega långt bord för 19 personer.


Finns det något bättre program att vakna upp till på påskafton?


När Peter är borta...

Hade tänkt ta mig en powernap när jag kom hem men så blev det inte! Nästan direkt när jag kom hem började jag diska och sen blev det lite mat. Fick ett ryck och petade ut köksfläkten som var svinit äcklig och la den i ett vattenbad. Efter svineriet tog jag tag i min garderob som svämmar över... Men jag slängde som fasen och allt som jag inte använder fick åka! Så jäkla skönt! Blev en ullaredspåse och en icapåse som snart åker till Myrorna. Nu väntar jag på att äckelfläkten ska torka (vidrigaste jag har gjort) så jag kan sätta tillbaka den!


Unnade mig en massage!

Bokade en tid förra veckan på Gilda Skolan eftersom jag är så spänd i rygg och axlar. Blev en 30 minuters ryggmassage och betalade endast 200:- rekommenderas varmt!


Urblåst.

Ibland går luften bara ur en och igår gjorde den det för mig... Ibland undrar man vad man kämpar för. Man försöker att visa sin bästa sida och vad man går för men vad får man ut av det? Bitterhet, ingen respons och ingen energi. Förstår mig inte på tvillingpolitik och störst går först.

Snart får det hända något kul i mitt liv så jag blir lite glad för nu vill jag bara försvinna från jordens yta.

Idag blir det att fortsätta med inspiration och jobb inför hösten! Det är iaf kul!

(ursäkta bitterheten)


RSS 2.0