ÖVERRASKNING

Snart ska jag och Peter tydligen sätta oss på en spårvagn som kommer ta oss mot hans överraskning. Jag undrar som tusan vad det kan vara och jag tycker att det är så spännande! Allt är packat inför i morgon så det blir till att fortsätta läsa på min bok som jag fastnat i!

VAD ÄLSKAR DU ATT GÖRA?

När jag är på arbetsintervju och jag får frågan vad jag älskar att göra så blir det första svaret alltid att resa! I morgon bär flyget av mot Marmaris och jag längtar så! En hel vecka själv med min älskling! Som jag längtar!
Gjorde en lista på de länder jag har besökt och mer ska det bli:
Grekland x2
Turkiet x3 (snart)
Spanien x5
Cypern x2
Thailand x2
USA x2
Kina x1
Danmark x20
Norge x2
Tyskland x2
Frankrike x1
England x5

DU & JAG

Idag har jag och min käresta/bästa vän/älskare/hushållerska/snygging/snuffse/kille varit tillsammans i 4 år! Egentligen borde han ha fått kanelbullar på sängen när han vaknade för det var så han vaknade för 4 år sen också!
Ikväll blir det tydligen överraskning från Peters sida och han har bett mig att jobba till 18.30 (!!!) så det är väll bara att lyda :) JAG ÄLSKAR DIG PETER!

MIN NYA BÄSTA VÄN!

På jobbet sitter jag en del och jobbar mot Los Angeles och London och får därför skriva många mail på engelska. Eftersom jag inte direkt har pratat eller skrivit engelska förutom på en del semesterresor sen jag gick i gymnasiet för 4 år sedan har jag nu hittat min bästa vän: Google Translate! Den svarar glatt när jag söker på det ord som jag egentligen kan men inte kommer ihåg! I LOVE YOU!

FALL IN LOVE

Igår när jag kikade in på H&M's hemsida såg jag att det kommit in höstprodukter och blev så himla glad! Dock hittade jag inte så mycket som var tilltalande men det är alltid kul att titta ändå!

F R E D A G

Bildmaraton från en otroligt mysig kväll! Kan varmt rekommendera Lingon, Lådvin och Långkalsonger spelet! Vi skrattade sjukt mycket!

L Ö R D A G

Vaknade till ett smatter på sovrumsfönstret... Verkar bli en perfekt start på våran utflyktsdag, Not!
Nu får vi helt enkelt tänka om och hitta på någon inomhusaktivitet...

Igår hade vi en perfekt fredagkväll med Sofie och Oscar på golfbanan och sen vid havet! Skall lägga upp bilder sen när jag sitter vid min dator.

Nu blir det chill i sängen en stund till och sen pankakor!

Lingon, Lådvin och Långkalsonger

Hittade detta fantastiska spel på designtorget och på lunchrasten blir det nog att inhandla ett sådant!
Exempel på frågor:
• Har du någon gång sagt ”Yes, but it’s also very cold in the winter” när en utlänning utbrustit 
”Oh, I love Sweden!”?
• Äger du, eller någon i din familj, en spikmatta eller en Sodastreamer?
• Om du är i badhuset eller på gymmet och har glömt ditt schampo eller din duschkräm och det står en glömd flaska i duschen så använder du den?
• Stämmer det att om du bara ska köra en kort sträcka så bryr du dig inte om att ta på dig säkerhetsbältet?

FRAM MED KLUBBORNA

Igår kväll fick jag ett sms från Sofie och Oscar som frågade om vi ville spela golf med dem imon och grilla på något trevligt ställe! Vi nappade direkt och det ska bli så himla kul! Oscars familj äger banan och det gör det extra roligt! För ungefär 11 år sedan fick jag grönt kort och efter det har jag inte spelat alls mycket så det ska bli så roligt att få spela igen. Peter tycker också att det är kul även om han inte alls kan men någon gång måste man lära sig! Pappa tog tydligen fram mina gamla klubbor igår så nu jäklar ska här spelas! Det jag tycker är jobbigt med golf är att jag aldrig vet vad jag ska ha på mig eftersom man ändå ska vara lite propert klädd på banan men det löser sig nog. Hoppas att det blir grill och kanske bad vid Hanalsholme för jag har aldrig (shame on me) varit där!
En annons jag har gjort för klubben!

MOTVIND

Både när jag cyklade till och från jobbet var det motvind och det är som att cykla i ett hjul och man aldrig kommer fram! Well well väl hemma blev det utvädring av lägenheten och en duschning och nu blir det till att laga mat och diska bort berget som står i köket...
De nya gardinerna fladdrar fint! Bästa köpet = 59,- styck!

FRITIDSHUS / SOMMARSTUGA

Jag har alltid velat ha ett fritidshus eller sommarstuga som man kanske säger. När familjen valde att flytta ifrån min födelseort stod vi i valet och kvalet att antingen köpa en sommarstuga i Varberg eller bygga ett nytt hus. Det blev ett nytt hus... Nu är jag sugen igen på att kolla stugor, typ i Alingsås eller liknande nära en sjö. Hade varit riktigt mysigt att få bo lantligt ett tag men veta att man har sitt riktigt bo i stan.

OM EN VECKA

Om en vecka har jag och Herr P 4 år tillsammans! Tänk att det snart var 4 år sedan som jag kom hem till honom tidigt på morgonen och kröp ner i sängen med kanelbullar! Han var bakis och jag var lycklig! Om 8 dagar åker vi till Marmaris och det ska bli underbart! Älskar dig Herr P!

TOVE JANSSON FÖR LINDEX

Ibland önskar jag att man var barn på nytt! Tove Jansson's Mumintrollen finns just nu på fin fina plagg hos Lindex!

BLOGLOVIN

Do you love me?
bloglovin

NÄR MAN FÅR OVÄNTADE ÖVERRASKNINGAR

Idag blir det tydligen Ullared. Haha! Katarina på jobbet skulle åka ner med sin man men han va tvungen att jobba över så det blir hon och jag istället :) Har sagt att jag inte ska åkt ill Ullared något mer den här sommaren men nu kan jag ju inte motstå en onsdag som denna! Peter blev inte ens arg när jag ringde, haha!

ATT UTNYTTJA KVÄLLARNA

Att utnyttja kvällarna är något som jag och herr P har blivit riktigt duktiga på! Igår var vi nere vid vårt favoritställe och tog ett kvällsdopp efter jobbet och grillade korv till kvällsmat (Ingen matlåda här inte...)! Vattnet var helt underbart och jag hoppas att vädret blir lika fint i mon så vi kan ta ett dopp efter jobbet då också!

MY BOOTS ARE MADE FOR WALKING

Redan förra hösten var jag sugen på ett par boots i modell enkelhet! Var inne på lite olika sko sidor och hittade dessa fina! Nummer 2 från Nilson är mina favoriter!

REGNET DET BARA ÖSER NER...

Usch och fy men ändå mysigt med regn! Idag hade jag velat vara hemma och kolla på film! Får bli ikväll istället! Idag blev det ingen cykling till jobbet eftersom regnet bara öste ner och jag hade ingen lust med att bli träffade av blixten...

GRATTIS MIN FINA VÄN

Min fina och äldsta vän Matilda kom idag in på personalvetarprogrammet i Borås och jag är sååå glad för hennes skull! Grattis mitt hjärta!
Matilda blir personalvetare, Jag är originalare och Sofia är snart förskollärare!
Nu är vi vuxna tjejer!
Jag kom in på 2 av 3 utbildningar som jag hade sökt, Inköpare i Varberg, Strategisk Inköpare i Göteborg och missade på Webbutvecklare (varför sökte jag) i Göteborg. Är riktigt nöjd men tyvärr har jag tackat ner till båda utbildningarna eftersom jag just nu sätter min karriär först!

Kärringabrus

Jesus Amalia va varmt det är! Blir till att cykla hem i linne och sen åka direkt till vattnet! Skönt att man har bil nu när sommaren äntligen har hittat hit!

Seg dag

Idag är det en riktigt seg dag på jobbet. Har varit här sen 07.15 och det enda jag har gjort är justeringar i en annons som gick på 15 min... Skulle det inte regna idag? Höll på att dö av värmen när jag cyklade till jobbet i morse! Funderar på att åka till någon sjö sen och ta ett svalkande dopp.. Kanske grilla och bara mysa. Det jobbiga med sommaren och alla kvällar man spenderar utomhus är att man aldrig får matlådor nu för tiden :) haha! Vilket problem!

ROAD TRIP

Igår tog min underbara Peter ut mig på en hemlig resa! Bilen rullade på och jag satt hela tiden och hoppades på lager 157 (ha ha) och visst ar det dit vi skulle :) Han hade packat och fixat lunch och allt var bara hus mysigt som helst! Tack min underbara P!
Kvällen avnjöts hemma hos Jossan med fin fina flickor!

HEMMA

Idag tog jag och Peter en tripp ner till Onsala för att hälsa på mammsen och pappsen och självklart min underbara katt Selma! Min bror och hans tjej var hemma också så det var mysigt! Cyklade ner till havet och tog ett dopp och när vi kom tillbaka var maten klar och det var bara att njuta! Nu har jag precis satt upp nya gardiner i vardagsrummet som släpper in mer ljus! Blev riktigt fint!

Din Sko AW/10

När jag jobbade på Din Sko's huvudkontor var det alltid lika kul att se hur kommande säsongs skor skulle se ut! Lisa som är presskontakt och som jag hängde mycket med i pressrummet la upp några bilder innan på AW/10 kollektionen, här är dem!
Boots, brunt och militär kan man ju sammanfatta dessa inspirationsbilder med!

BLÖT

Gick ut på lunchen för att sätta in mina och Peters spargrisepengar och när jag kom ut från banken så SPÖ regnade det... I jeansjacka gick jag ändå upp till Design Torget som också var mitt mål och blev på dit vägen pissblöt! Men jag hittade dessa fina som jag hade kikat på på deras hemsida!
25,- styck tycker jag var grymt bra, dessutom tar de ingen plats!
Fick bli en röd och en turkos för jag tycket båda var lika fina!

PETER HAR LOVAT

Nu har Peter lovat att han ska ta med mig på en utflykt på lördag! Jag har önskat Lager 157 eller Helsingborg-Helsingör! Vi får se vad det kan bli! Det jobbiga med mig är att jag hela tiden vill ha kontroll på saker (har jag märkt) vilket är väldigt jobbigt... Kan inte jag få överraska Peter nu istället? Jag är inte klok.

Tänkte väl att det gick för bra...

Nu är jag depp... fick ett tråk-samtal och det gillar vi inte... nu vill jag ligga i sängen...
Vill ha den här från Bik Bok så jag kan gömma mig! Dock inte grå för då ser jag hemsk ut...

Morgon bio – Shrek 4

Nu blir det morgon bio med jobbet – Shrek 4!
Hoppas den är grymme! Ska dessutom bli kul att se den i 3D!

Sommarpresenter

Igår fick vi en kasse med paket till kontoret! Var en påse full med hemliga paket! Vi som jobbar med Paramount fick varsit paket med ett Sex and the City klistermärke på. Killarna började genast gnälla, men när Sandra öppnade sitt förstod vi att det inte alls var vad som låg i :)

DOPPA MIG TACK!


Cut out + keep

Hittade en fantastisk sida när jag surfade runt lite Cut out + keep är en underbar sida där man kan se folk olika verk! Vad säga om hamburge-cup cakes, nagelkonst och ny designade gamla kläder?

Vill bli överraskad...

Igår kände jag ett behov att bli överraskad! Jag vill bli hämtad på jobbet av Peter och han skulle kört mig till ett hemligt ställe där vi skulle ha en mini-semester! Han skulle ha fixat allt med packning och matsäck... Eller så vill jag bli överraskad med en ny klänning eller kanske något smycke... Kan någon ge en hint till Peter så är ni snälla...

På väg mot ett möte

Om fem minuter ska jag på ett möte som skall bli riktigt kul! Kan tyvärr inte säga vad det är men ni får reda på det i sinom tid! Idag är jag dessutom as trött så dagen startar ju inte direkt bra men det är bara att dra på smile banden ändå! Vädret är fint och jag vill ha semester!

Hej vänner!

Vad hände med solen igår? Varför är den framme nu när man är på jobbet?
Well well det är väl bara att gilla läget! Cyklade till jobbet idag vilket är underbart! Ikväll ska vi tydligen grilla på gården enligt Peter! Well well...
Imon händer det spännande saker på morgonen! Men än så länge är det en hemlighet!

Kan inte få nog av havet!

I onsdags efter jobbet drog jag, Peter, Carro, Rickard och hans mamms och papps ut till havs med deras underbara stora båt! Var helt underbart mysigt och jag lovar åter igen mig själv att ALDRIG flytta från havet! Vi seglade ut runt 17.30 och kom tillbaka vid 23.00! Vilken underbar kväll, vill jag göra om massor med mer gånger!
Under jackan har jag flytväst och nog för att jag fett men så här mycket har jag ändå inte!

Röda Sten

Något av det bästa med att bo i Majorna är närheten till havet! idag besköt jag och Peter oss för att gå ner till Röda Sten och äta kvällsmat - Tacos! Hur mysigt som helst och man utnyttjar verkligen kvällen! Detta vill jag göra om fler gånger i sommar!

Inbjudan

På onsdag nästa vecka blev hela kontoret inbjuden på bio, Shrek 4!
Ska bli så kul att se! Får helt enkelt ta och ha ett Shrek maraton i helgen så man är uppdaterad :)
Så på onsdag morgon är det alltså frukostbio! Woho!

1 juli

För ett år sedan fick vi nyckeln till vår lägenhet och jag och Herr P blev sambo!
Året har gått bättre än va kanske man hade kunnat tro! Jag diskar dock för lite, det vet jag om men annars är det fasen bara fin fint! Ikväll blir det till att fira nere vid Röda Sten med taco wraps och rosé!
Puss & Kram Peter!

RSS 2.0