PIFFIGA ELIN ÄR ÅTER I FARTEN

Jag frågade Peter innan om det var jobbigt att ha en tjej som är kreativ och vill förändra och hitta på saker hela tiden - svart var nej. Tur sa jag och satte genast igång med lite pyssel. Bytte gardiner, klädde en lampa och gjorde ytterligare en tavla för det ynka priset av 99 kronor. Tyget kommer från Lagerhaus!

ETT ERBJUDANDE SOM MAN BARA INTE FÅR MISSA


INSPIRERAD

Blir alltid väldigt inspirerad när jag har varit ute på butiksbesök så nu sitter jag och gör ett Marknadsinfo till vår ECCO-butiker om hur de ska tackla nästa kampanj, vilka artiklar de ska fronta med och andra säljtips! Är så kul att jobba med ett varumärke (jobbar ju med flera som vi har men mitt hjärta brinner mkt för ECCO) som står för så mycket! Ni kanske tycker att det är tant men då är ni en fjant!


Ute och åker!

foto0109 (MMS)

Ute och åker!


BUTIKSBESÖK I SKÅNE

Imon ska jag och min kollega Linda åka ner till skåne och besöka våra Ecco-butiker i Malmö, Lund, Landskroba och Helsingborg. Ska bli otroligt kul att få komma till butikerna och se allt från inredning och personal till butiksmaterial och förbättringar. Hoppas att dom har lite önskemål på saker som dom vill ha m,m. Längtar gör mycket tills vi kommer fram men dock inte lika mycket tills imon bitti när jag ska möta Linda kl 7 i Varberg... Blir till att sova i Onsala inatt!

DAGS FÖR FEST?

Vi har fått in många snygga pumps på jobbet och här är fyra stycken som kanske passar till helgens fester! Klicka på bilderna för att komma direkt till skorna!

EN FARLIG PLATS

Oj vad Asos.com är en farlig plats.. Klickade precis hem kjolen & klänningen men..


COME TO MAMA

Vill verkligen ha den här klänningen + den här kjolen från Asos.com
Får nog blir ett köp när jag kommer hem, vad tycker ni?


SKÄNK VÄRME TILL BÅDE BRÖST & FOT

Snart är oktober slut och även Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj!
Jag har köpt mig både det klassiska rosa bandet som man fäster på exemplevis jackan och dessa mysiga strumpor från mitt jobb! Jag har haft många raggsockar i mina dar men dessa är nog de skönaste + att de ger en hjälpande hand till bröstcancerfonden!

COMEBACK

Äntligen tillbaka!
Har inte känt något sug över huvudtaget att blogga men helt plötsligt tog jag fram min kamera och jag blev så jäkla sugen på att göra ett inlägg! Ser att det är fortfarande folk som går in och tittar till bloggen och det är jag grymt glad för! Som sagt tog fram kameran och fotade hemmet lite.

RSS 2.0